Kako doznajemo od naših izvora u Gradu Makarskoj, novi pročelnik Upravnog odjela za komunalnu djelatnost je Matko Lovreta.

Tako je nakon trećeg raspisanog natječaja Povjerenstvo za imenovanje donijelo odluku da je upravo Lovreta koji je dosada radio na sudu,  najsposobniji kandidat za tu odgovornu funkciju. lovreta matkoZanimljivo, iako su na razgovor pred Povjerenstvom za provedbu javnog natječaja za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za komunalnu djelatnost prije nekoliko dana trebali pristupiti i Siniša Srzić, dosadašnji v.d. pročelnika i Matko Lovreta, Srzić se iz nekog razloga na razgovoru uopće nije pojavio! Naravno, odmah su unutar zidova makarske Gradske uprave krenule raznorazne priče kako je Srzić bio prisiljen odstupiti jer da su mu dali ponudu kakva se ne odbija. Nije tajna da je prvi SDP-ov izbor bila Marina Puharić koju su nakon prvog neuspješnog natječaja uhljebili u vrtiću, a ciljana smjena Siniše Srzića otegla se tako nekoliko mjeseci.

 

1 KOMENTAR

  1. Ovakve bagre od vlasti, malo tko ima. Ono što zamisle, Bilić ,Velčković ,Crljen, Glavičić,Puharić, a Družijanić mora potvrditi to je čisti staljinistički režim. Ovoliko zaposlenih, još nijedana vlast nije učinila. Siniša Srzić ili je pokvaren pa ga držu za jajca ili su ga dobro potkupili. Svi znamo da su sukobi sa njim počeli od KOMUNALNIH REDARA, jer Siniša nije htio raditi kontra Zakona, a ovaj potez, podnošenja molbe i ne dolazak na razgovor, puno govori. Siniša PRST DOLJE!. Dobro je Ž.Lovreta uvalila svoje sinove. U svemu ovome pomogao je i Sindikaaat trgovaca.

  2. Di je ova Lepi Cane bio za vrijeme rata? Siniša Srzić je bio branitelj. Tko ga je moga ne izabrat, ako ispunjava sve uvjete. Odustajanje je samo bolja ponuda. Sramite se Bilići i ostali, a ni Siniša nije jasan.

  3. U Makarskoj, od kada su ovi Staljinisti se samo radi silom i pogodovanjem. Ali da je jedan ZINGIN, a to je Siniša Srzić takav BEZNJEGOVIĆ ili dobar KALKULANT-INKASATOR, DA SADA NISAM MOGAO ZAMISLITI. Zamislite ironije da osoba koja vlada Gradom bude na listi za Sabor i to na visokom mistu, govori samo kakav je SDP-e Hrvatske. Osim toga na kraju se “mrtvi broje”. Jadni li ste makarani dsa jadiji ne možete biti.

    • mare oprosti al nemoj srat i jest govna samo zato sta si dobra s kriminalcima druge opcije,,,budi glupa al ne seri na usta kad vec za to imas prkno…

  4. A voli li ekipa komentatora razapinjat; Kotišanin, Korupcija, Mito, Eustahije, zašto ne ostavite Sinišu na miru; kakvo uhljebljavanje, pa čovjek je tu već 10ak godina; ej, komentatori nemojte samo lupetat s površnim podacima; kad već pišete otrovno, pribavite podatke

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime