Zbog mnoštva neupisane djece u makarske vrtiće, digla se velika prašina i brojni roditelji negoduju preko društvenih mreža i medija

Redakciji portala Megamedia javila se mama koja sa još desetak mama iz Makarske ima potpuno drugačije iskustvo. – Nije u redu da se bijes javnosti sručio na aktualnu ravnateljicu Dječjeg vrtića “Biokovsko zvonce”, Marinu Šprajc. Kao prvo, riječ je o osobi koja je profesionalna, koja nastoji svima strpljivo odgovoriti i u datim okolnostima radi maksimalno što je u njezinoj moći. Šteta što će zbog silnih negodovanja javnosti, ravnateljica Marina Šprajc ostati upamćena, na neki način obilježena. Sjetimo se bivše ravnateljice koju je na to mjesto postavio HDZ. Ona je ostala netaknuta unatoč silnim problemima koje je ostavila iza sebe, priča nam jedna od mama koja se protivi kritiziranju Marine Šprajc i gradskih vlasti.

I sama je prošle godine imala problem sa svojim djetetom jer, iako su stručne službe preporučile puni boravak, njezino dijete moglo je boraviti u predškolskom tek tri sata. Obratila se za pomoć gradonačelniku Zoranu Paunoviću, a s njom je još bilo deset mama sa sličnim problemom. – Gradonačelnik Paunović je riješio naš problem i na tome mu hvala, a ovim roditeljima koji se sada bune i za sve krive Marinu Šprajc i Zorana Paunovića, poručujem da se strpe. Ako se njihova djeca ne upišu 1.rujna u vrtić na Zelenci, upisat će se 1.listopada i pretjeranoj drami nema mjesta, kaže nam ova mama.

Podsjeća kako je za problem nedovršenog vrtića na Zelenci odgovorna bivša HDZ-ova vlast i tvrdi kako su namjerno opstruirali projekt te da aktualna gradska vlast čini sve da se vrtić čim prije završi te da bude spreman za prihvat djece u novoj školskoj godini.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime