Zdravko i Zoran Mamić prisustvovali su utakmici u Sarajevu gdje se na stadionu Grbavica igrao derbi BiH Premier lige između Željezničara i Sarajeva. U poluvremenu utakmice dogodio se incident u loži stadiona, a glavnu ulogu imao je izvršni predjsednik Dinama koji se obračunavao s jednim pripadnikom Boysa.
Jedan od navijača na stadionu koji je na sebi imao obilježja skupine BBB krenuo je prema Mamiću te ga verbalno napao, a izvršni predjsednik Dinama uzvratio je udarcem nogom.
Iz Policijske postaje Novo Sarajevo potvrdili su nam kako je u loži stadiona došlo do naguravanja dvaju osoba te kako je Zdravko Mamić ‘upotrijebio nogu’. Obojica su nakon utakmice bili na razgovoru u postaji te prihvatili kazne. Navijač je kažnjen s 200 maraka odnosno 800 Kn, dok je Zdravko Mamić kažnjen s 500 maraka, odnosno 2000 Kn.
Braća Mamić su na Grbavicu navodno otišli gledati kapetana Sarajeva, Amera Dupovca i bočnog igrača Željezničara, Srđana Stanića, a izvršni predsjednik Dinama se tako nakon nedavnog incidenta na splitskom Poljudu ponovno našao usred nogometnog skandala.

U subotu navečer izvršni predsjednik Dinama opustio se u restoranu “Bosna”, poznatom okupljalištu sarajevskih sponzoruša i bosanskohercegovačkih nogometnih reprezentativaca, gdje se najprije skinuo, a zatim od pjevačice uzeo mikrofon, te poručio da voli Sarajevo i da je jači od svega. (24sata)