Unatoč prijavama nadležnim tijelima kao što su građevinska inspekcija u Splitu, Milorad Pašalić nastavio je s radovima

Riječ je o bespravnoj gradnji tvrtke Tonka projekt d.o.o. u vlasništvu Milorada Pašalića, poztanog makarskog poduzetnika, ujedno vlasnika Apfela. Da je gradnja na Starom Velikobrdskom putu bespravna, svjedoči nekoliko činjenica. Samo gradilište nije propisno ograđeno, nema istaknutu obavijest o investitoru, broju izdavanja građevinske dozvole itd. I sam Dragan Srzić službeno je potvrdio da građevinske dozvole nema te da je investitor zatražio izdavanje iste.

Dakle, Milorad Pašalić započeo je gradnju bez građevinske dozvole i nikome ništa. To je u Makarskoj sasvim normalno, jer prvi čovjek grada, Jure Brkan, evidentirani nasilnik i prekršitelj zakona kaže da u cijeloj priči ne vidi ništa sporno. Dotad se Milorad Pašalić pravnoj državi smije u lice. Sada je na redu građevinska inspekcija, policija i ostala tijela koja mogu i moraju zaustaviti svakog bespravnog graditelja. Je li Milorad Pašalić izuzetak?

7 KOMENTARI

  1. Ova krava koja misli da je pogled ustavno pravo opet će pojest govno. Šta nisi kupila parcelu na plaži pa te nitko ne bi zagradio? Je li na tvom gradilištu bilo radnika iz drugih županija? Iz koje si ti županije došla?

  2. A šta misliš da on digne par kašuna, pa da mu se postavu čiketi na četri kantuna i da se još vikne u kakvo gluvo doba noći MIIIINNNAAAAAA💥

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime