Mnogi se u predizborno vrijeme trude zalijepiti nam razne etikete i složiti nas u jednu od ladica u koje se inače slažu političke stranke, ali to im neće proći, poručuju splitski MOST-ovci

Neće proći jer su ljudi koje mi okupljamo širi od izlizanih podjela.

Neće proći jer smo mi ti koji smo donijeli konkretnost i konstruktivnost u rad oporbe u Gradskom vijeću.

Iza nas kao oporbe stoje mjerljivi rezultati proizašli iz suradnje, a ne podjela. To ne može osporiti nitko kome je interes ovoga grada ispred stranačkog i privatnog.

Uvijek smo oko sebe nastojali okupiti ljude bez obzira na svjetonazor, okupljali smo ih na temelju tema koje smo otvarali, na temelju alata koje smo kroz gradsko vijeće koristili i na temelju toga da su drugi učili od nas.

Opet podsjećamo – iz oporbe, Most je stranaka koja je u protekle četiri godine sazvala najviše tematskih sjednica, Most je stranka koja je predložila najviše prijedloga, Most je stranka čije su zaključke usvajali i oporba i vlast. O nama najviše govori naš rad zadnje četiri godine.

A ono na što smo iznimno ponosni je da ljude dijelimo na radnike i na neradnike, na one kojima je interes Splita ispred vlastitog i na one kojima to nije!

Most Split

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime