Na ovogodišnjem malonogometnom spektaklu, inače 16. zaredom, između Debelih i Mršavih, pehar je zasjao u rukama kapetana mršavih legendarnog Joska Vuzija – Romarija.

U zanimljivom i atraktivnom sportskom susretu dviju momčadi, a prihod ide Udruzi Sunce, prvo poluvrijeme bilo je u znaku Debelih. Međutim, u nastavku utakmice Mršavi su skupili snagu i nadigrali, te pobijedili tjelesno jače, kojima je očito ponestalo energije da bi u istom tempu odigrali susret do kraja. Kuriozitet je da u momčadi Debelih najteži bio Josip Gojak sa 137 kg težine. Kod Mršavih tri puta lakši, tek 44 kg, na vazi je pizao Josko Vuzio, koji je unatoč što je odavno zakoračio u deveto desetljeće života, svojim driblinzima izmamio najveći pljesak gledatelja na malom terenu Gradskog sportskog centra Makarska. Po završetku utakmice Dražen Kuzmanić, v. d. pročelnika Odjela za društvene djelatnosti Grada Makarske, uručio je pehare kapetanima Debelih i Mršavih Josku Vuziju i Anti Pribisaliću. debeli i mrsaviNajbolji igrač je bio Josip Jović, a najbolji strijelac Jakov Kovačević, koji su također primili pehare. Pokrovitelji malonogometnog spektakla humanitarnog značaja su Grad Makarska i makarska Turistička zajednica te tvrtke Apfel i turistički brod Voga. Naravno, po dobrom starom običaju, najveselije je bilo na trećem poluvremenu. Za to pohvale idu konobi Veliko Brdo, vlasnika Marija Baškovića, gdje se uz bogat stol slavilo do ranim jutarnjih sati, a igračima se u fešti pridružio i čestitao dogradonačelnik Miro Družianić.

Debeli – Mršavi 7 : 5 (2 : 4)
Mrašavi: I. Visković, Stipičević(2), Hegediš (2), Spajić, Vuzio (2), Brbić, M. Visković (1), Roso, T. Vuzio
Debeli: Stojaković, Pribisalić, Gojak, Laznibat, Šantrić, Kovačević (3), Gardun, Jović (2), Gojak    (Makarsko Primorje)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime