U Gradu Makarska ratuje se na sve strane. U posljednjih godinu dana, tako su se na udaru našli mnogi; od komunalnih redara pere Gazilja i Zdenka Rose kroz nezakonitu sistematizaciju do pročelnika kao pr. Siniša Srzić ili Dražen Kuzmanić.

Najnoviji slučaj odnosi se na visokopozicioniranog gradskog službenika kojeg je Lori Veličković optužila da je primio mito od jednog poznatog makarskog poduzetnika. Umjesto da o tome obavijesti nadležne institucije kao što su USKOK ili policija, zamjenica gradonačelnika o navodnom primanju mita priča u gradskim uredima kao da je riječ o pozivu na kavu.
Nažalost, do optuženog gradskog službenika nismo uspjeli doći, no došli smo do poduzetnika kojeg Lori Veličković optužuje da je dao mito. – Nisam dao ni kune mita, to je laž, a spreman sam ići na policijski poligraf!, bio je odrješit ovaj makarski poduzetnik.

1 KOMENTAR

 1. Dogradonačelnica Veličković, davno je tribala biti iz brave. Koliko je samo proždrla i polokala, a i odnila kući govori njena figura. Da je Hrvatska država vladavine prava, a gradonačelnik Bilić Tonči čovik koji je izabran da to poštuje, podnio bi ostavku zajedno sa kolegama i tražio od Milanovića da pošalje Povjerenika, a obavezno istupio iz SDP-a skupa sa dogradonačelnicom Veličković, jer su nanjeli veliku štetu stranci, a prije toga da izmire eračune sa Gradom. Ujedno da sih 31 noo uposleni bi trebao ići kući, a zna se i zašto.

 2. Mali šta pitaš:šta je ovo otiđi u zgradu grada, pa ćes viditi izbezumljene face, samo se šaplju, jer ne smiju glasno govoriti zbog sistema Lori Veličković-Tonči Bilić-Miro družijanić, a to je otkaz. Dogradonačelnica Veličković je toliko zla nanijela zaposlenicima koji nisu htjeli kršiti zakon, po njenom naređenju. Ovaj put se zeznula?????!!!!!!

 3. Neka Verličkovićka pokaže rješenje o iznajmljivanju?. Zna se da u radnom vremenu sređuje apartmane-sobe. Po nezavršenoj kući se zna da ne može dobiti rješenje za iznajmljivanje-kategorizaciju?! Opet utaja poreza, koja je u tov familiji GENEZA.

 4. visokopozicionirani službenik i poduzetnik !? daj imena i prezimena, ovako ko da babe pričaju rekla kazala bezveze ti je članak

 5. Pitaj dogradonačelnicu Veličković, ona na sve ima odgovor. Urednik portala je korektno “bacio rukavicu” Veličkovićki. Sad je na redu DORH da je ispita i da se sve otkrije. Ah sjetila sam se njena zemljkinja Kučekovička je otišla u Split, di bi ona otvorila slučaj sestre po nascionalnosti. To što su se izjasnile kao hrvatica, sao je prodavanje boze, imaju oni zajedničkog Kunta Kintu.

 6. Zašto konačno Vedrane ne izađete sa imenima u javnost. Ovo je neozbiljan članak nakon kojeg neznamo što mu je cilj. Zašto i koga prikrivate ? Dali je visoko pozicionirani gradski službenik Bojan M. !?

 7. Ma kakav Bojan riječ je o Ogiju i o tome bruji cijeli grad.
  Ali gradski oci mu mogu napuvat neku stvar.
  Ogi izda jednu dozvolicu na intervenciju vlasti , uhvati za jaja i zavrće ,zavrće zavr…
  A ono boli,boli,boli ,a građani trpe, trpe,trpe i na kraju sve plate !
  Unutar gradskih zidina vlada zakon šutnje -komore .

 8. Ma ko ce ognjena maknit..kad oni koji bi tribali uredno su koristili ognjenove usluge..pa ognjen je bog i batina….u svom resoru..nista ne prolazi ako on me potpiše..pa javna je tajna kojih makarakih arhitekata dozvole prolaze bez problema…zasto..zato sto su u talu…a neke uredne i ispravne side u ladicama i cekaju….da se tutne..u đep…

 9. Svaka vam piva! Ognjen je prošao sve vlasti, prva besprana zgrda se zvala Ognjenka na trotuaru, pa druga, a sada će treća Brajkovićeva. Čoviku triba troje dice, svaki mora imati stan za studiranje, pa dvi tri žene sve to triba financirati. Jedna je arh. dobiva dozvole za sebe te odrađuje za kolege. % je jebena stvar, a šefica Veličković sve to zna, dok je još vodila županiju, a sad je najžešća. Obisila je već nekoliko Pedra, šta je sve učinila ona i Bilić Prši, da li su ispravili krivu Drinu?! Šta će još napraviti Trio tividi od gradske lasti, na čelu im je poglavica Lori-Loli.

 10. za sve ove mafrifetluke kri je gradonačelnik Tonči Bilić, i predsjednik SDP-a. Dok je Dragan Srzić vodio SDP-e Makarska, a Tonči Bilić bio zamjenik, sve vrime niko nije znao da ima jezik, od njega se nije ni riči čulo, a kad je uzeo uzde u ruke, jadnoga mi jada, najebasmo mi građani, a morana vertikala mu je Veličković, Družijanić se kurbanjski smijulji i već se priprema kome će se prikloniti na lokalne izbore.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime