Prije dva dana je u Obrovcu održan radni sastanak predstavnika potencijalnih glasača iz Srbije i gradskih vlasti predvođenih koalicijom HDZ-SDSS

Kako doznajemo, glavna tema je bila kako i na ovim lokalnim izborima dovesti što više autobusa sa glasačima iz Srbije kako bi koalicija HDZ-SDSS ostala još četiri godine na vlasti. Predstavnici glasača iz Srbije, najvažniji organizatori Janko Veselinović i Mirko Vukčević, informirali su, neslužbeno doznajemo,  Antu Župana i njegove jatake u kojoj su fazi pripreme za dolazak autobusa u Hrvatsku 16.svibnja.

Izražena je realna zabrinutost kako glasači iz Srbije možda ove godine neće moći doći do Hrvatske, ako se situacija s pandemijom pogorša i tako se zatvore granice. U tom slučaju, koalicija HDZ-SDSS bi izgubila izbore jer birači koji odista žive u Obrovcu neće u većini dati glas postojećoj vladajućoj strukturi.

Portal Megamedia doznaje mnoge detalje sa prekjučerašnjeg sastanka te ćemo u jednom od nastavka objaviti najzanimljivije detalje. Nadalje,  u posjedu smo i popisa vozača koji bi iz Srbije do Obrovca trebali dovesti što više birača i za to dobiti primjereni honorar.

Popis osoba koje će biti zadužene za dovoženje birača iz Srbije

– Za koga ćemo bre da glasamo? Zna se, za HDZ!, narugao se jedan stanovnik Sremske Mitrovice od kojeg se očekuje da ovog svibnja doputuje u Obrovac i glasuje za vladajuću koaliciju. – Daju nam sendvič, nešto za piće, a ove godine ćemo navodno da dobijemo i vreću krompira. Pa ne da mi se za to dolaziti u Obrovac, kazao nam je jedan od nekadašnjih stanovnika Obrovca koji već 26 godina stanuje u Sremskoj Mitrovici.

Unatoč pravomoćnoj sudskoj presudi za krađu izbora u Obrovcu, a o čemu smo iscrpno izvještavali, neki u Obrovcu i dalje žele na prevaru utjecati na ishod izbora. Zašto i ne, kada nitko po pravomoćnoj presudi za izbornu krađu nije pošteno odgovarao?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime