Iako brojna istraživanja pokazuju kako veličina muškog “alata” doista nije presudna za uživanje u seksu, opterećivanje istom svakako može narušiti samopouzdanje, pa samim time i izvedbu.

Ljepota seksa je što je u njemu moguće uživati na različite načine, odnosno kroz različite poze koje daju drugačiju vrstu stimulansa i kontrolu jednom ili drugom partneru. Samim time, prilagodba poze duljini penisa može učiniti puno za povećanje i njezinog i njegovog zadovoljstva. Prosječni penis u erekciji mjeri oko 13,12 cm, dok je prosjek duljine u opuštenom stanju 9,16 cm, prenosi 24 sata.

Za one “manje” i koji se tako osjećaju

Ako smatrate da se manji od prosjeka i to može kvariti doživljaj, nemojte paničariti. Svakako je najbolja poza doggy stil, koja omogućava dublju penetraciju. Partnerica će u njoj osjećati svaki milimetar svog partnera, a bonus je što njemu ostaju slobodne ruke da dodiruje partnericu. Jednako tako, ova poza je često bolna za žene ako je riječ o muškarcu s penisom znatno većim od prosjeka.

Za “obdarenu” gospodu

Nešto što zvuči idealno, uopće ne mora biti tako idealno ako partnerica pri seksu osjeća bol i nelagodu, a to se lako događa budući da se prosječna vagina u stanju uzbuđenosti može rastegnuti do nekih 16 cm. Ako je vaš penis duži od toga, tada je najbolji odabir “ona gore” ili obrnuta kaubojka, u kojoj partnerica u potpunosti kontrolira dubinu penetracije.

Za prosječne

Iako se slobodno mogu igrati sa svim pozama, savjetuje im se ona sjedeća u kojoj je ona na njemu, s nogama oko njega, a on ju pridržava za stražnjicu.

Za one “deblje”

Vagina se nešto lakše prilagođava duljini nego širini, pa nije loše koristiti lubrikant koji će olakšati penetraciju. Dobra je poza misionarska s time da partnerica ima šire razmaknute noge, jer u protivnom trenje može iziritirati grlić maternice.

Za one “tanje”

Duljina ponekad nije problem, jer ima i onih koji se opterećuju promjerom svog penisa. Za veći osjećaj ispunjenja, najbolje su poze u kojima su partnerici noge približene – poput seksa s boka, odnosno tzv. poze žlice. Dobar izbor je i ona na trbuhu, a on penetrira od iza tako da su partnerici noge skupljene. (dalmacijanews.hr)

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime