Makarska je danas neprohodna! Stotine vozila u kolonama u svim dijelovima grada idu “mic po mic”. Nervozni vozači svjedoče da od pr. Zelenke do rive treba 50 minuta, a od Dugiša do kolodvora i više od sat vremena

– Ovo je neizdrživo! Sat vremena se vozim kroz Makarsku, a još nisam došao doma. Što će tek biti kad krene turistička sezona?, pita se jedan od vozača.

– Nama koji nemaju nekakv motorić, skuter, loše se piše. Imam dojam da su se gužve povećale otkako je Franjevački put od rotora do Osejave postao dvosmjeran. Mislim da je gradonačelnik Zoran Paunović krivo procjenio, a sada danak plaćamo svi, zaključuje jedna od vozačica.

Prometni čepovi stvaraju se na Franjevačkom putu, kod parkrališta na Osejavi, kolodvoru, ulici Ante Starčevića, kod Vatrogasnog i mnogim drugim dijelovima grada o čemu svjedoče i fotografije u prilogu. (Snimili: čitatelji)

5 KOMENTARI

  1. Pa kako je uvijek za sve kriv gradonačelnik? Možda da Brkan preuzme vlast pa će sve biti u redu? Makarska je jedan mali gradić koji je nekom politikom izgradnje i prije Paunovića uništen. Pa ne može ova infrastruktura podnijeti ni 2000 vozila a ne 8000 plus turisti. A da ne govorimo o besprimjernom ponašanju onih što parkiravaju gdje im padne na pamet. Plus skuteristi i motociklisti od kojih vreba opasnost na svakom koraku. Da ne govorim o tome da u eri najgore gužve policije koja bi pomogla regulaciji ni na vidiku.

    • 78/82godine bilo je predviđeno rješenje Ulaza u grad i Parkinga kao i Lukobrana na Vrhu Osejave ali oni prije su Sjebali a ovi Današnji što mislu da su Školovani nastavili Ruga se Lonac Loncu a obadva Crna.
      Sjebimo ovo malo još što je ostalo pa će nam bit još lipše a to je Turizam.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime