Goran Vegar, zasigurno jedan od najvećih financijskih stručnjaka u Vrgorcu istodobno vodi poslovne knjige za više ustanova i društava kojima je Grad Vrgorac vlasnik, suvlasnik ili osnivač

Goran Vegar, poznatiji je kao „osma ruka“ zahvaljujući kojem je svojedobno pala HDZ-ova vlast u Vrgorcu i čime je Ante Pranić dobio priliku postati gradonačelnikom. Iz silne zahvalnosti, Ante Pranić uhljebio je Gorana Vegara u Poduzetničkom centru Vrgorac gdje je ovaj uskoro postao jedan od najvećih financijskih stručnjaka koje je Vrgorac vidio. Otkazom Senki Mihaljević, dugogodišnjoj računovotkinji u dječjem vrtiću „Pčelica“ koja je tamo godinama radila na pola radnog vremena i na pola plaće, Goran Vegar preuzeo je njezin posao u roku od pola sata.

Ante Pranić

Malo tko zna da je ravnateljica dječjeg vrtića „Pčelica“ Snežana Vuleta još u studenom prošle godine procijenila da se veliki financijski stručnjak Goran Vegar mora dodatno educirati pa mu je uplatila seminar u Zagrebu u organizaciji časopisa „Računovodstvo i financije“ na kojem su predavali brojni financijski stručnjaci, ipak malo veći od samoga Vegara. U međuvremenu je Goran Vegar toliko toga naučio da danas kao Pranićev uhljeb može voditi računa o mnogim ustanovama i poduzećima koje su u korelaciji s Gradom Vrgorcem. Eto, kako kažu, čovjek uči dok je živ, a Goran Vegar je svakako dobar primjer takve tvrdnje.
Dodajmo ovome i još jednu crticu iz života Gorana Vegara koji je svojim angažmanom u Gradskom vijeću Grada Vrgorca 2016. Srušio proračun i skinuo HDZ s vlasti te tako pomogao Praniću da preuzme kormilo ovim gradom. Naime, zbog brojnih prozivki sugrađana, Vegar se našao pomalo uvrijeđenim te je na svom FaceBook profilu napisao kako se ne smatra osmom rukom i da se distancira od svih političkih opcija u Vrgorcu?! Ipak, Vegar se nije distancirao od uhljebničkog mjesta financijskog stručnjaka od najvećeg povjerenja gradonačelnika Ante Pranića. (Tomislav Sitić)

1 KOMENTAR

  1. Ja Pranicu predlazem da makne te sve racunovođe i postavi jednog jedinstvenog financijskog strucnjaka Mira Mucica.Covjek ima mnoge sposobnosti pa bi ti mogao i kisobran nosat.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime