Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac, kako tvrde izvori iz HDZ-a, sigurno odlazi iz Vlade, a najviše šansi da zauzme njezino mjesto, navodno, ima saborska zastupnica Dragica Roščić Vranješ.

A ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić i ministar zdravstva Milan Kujundžić i u utorak su se među HDZ-ovcima spominjali kao najizgledniji ministri koji bi u sklopu rekonstrukcije također mogli napustiti dužnosti.

No, premijer Andrej Plenković, napominju izvori iz HDZ-a, još vodi razgovore s potencijalnim odlazećim ministrima i najbližim suradnicima.(Jutarnji list)

11 KOMENTARI

  1. Smjeni Zalac dovede Roscicku…koja promjena gora od gore…neka samo daj e tek bi se onda mogle nanizati afere obitelji Roscic po medijima…

  2. Netko ce reć da spominjanje oca je zločesto ali ona ako prihvati funkciju mora znati da će saznati o svojoj obitelji i ono što možda nije ni znala.Činjenica je ta da bez njega bi najvjerojatnije bila zaposlena negdje po hotelskim računovodstvima.Smatram da ima bar nešto u glavi i da zna šta će je zadesiti kad prisegne na tu funkciju.Zato Dragice drži se ti Sabora,ili ako se Kujunđić vrati i izgura te,drži poziciju u LAG Adrionu pa pobogu i tamo se moze izvući dobar postotak na sredstva iz europskih fondova. Ti to najbolje znaš.😃

  3. Prava uzdanica HDZa, visokokvalificirana i nezamjenjiva. Bravo Premijeru, nećete ni vi drugoga mandata dočekat a nadamo se ni vaša ZO strančica.

  4. Kako stvari stoje jedino u Remetincu može naći ministre bez afera , tamo su svi odslužili svoje grijehe , ili da kažu da su se ispovidili , pokajali i izmolili pokoru , valjda će to novinari uvažiti i pustiti ih na miru.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime