Najnovija rekonstrukcija Vlade Andreja Plenkovića privodi se kraju, a u posljednjoj četvrtini mandata pred novim ministrima je težak zadatak ispravljanja grešaka svojih prethodnika

Kada se kalkuliralo sa imenima čak sedam novih ministara, mnogi mediji su o Dragici Vranješ Roščić govorili kao o najizglednijoj ministrici regionalnog razvoja. Govorilo se kako premijer Andrej Plenković ima povjerenja u mladu HDZ-ovku iz Baške Vode koja je postala saborska zastupnica u trenutku kada je Milan Kujundžić preuzeo Ministarstvo zdravstva. Mnogi su i u HDZ-u podržali takav prijedlog, no „zapelo“ je za stolom sa koalicijskim partnerima.

Prema dobro upućenom izvoru, imenovanju Dragice Vranješ Roščić, usprotivio se Darinko Kosor (HSLS) koji je nabrojao afere koje se vezuju uz nju i njezinu obitelj, najviše oca i brata. Ne želeći otvarati još jednu borbenu frontu, Andrej Plenković je popustio, a Dragica Vranješ Roščić ostala bez ministarske fotelje.

Zanimljivo, o Dragici Vranješ Roščić se govorilo i u kontekstu prolaznog mjesta na HDZ-ovoj listi za Europarlament, no ni tu nije prošla iako se za to, navodno, posebno zalagao bivši ministar Lovro Kuščević.

11 KOMENTARI

  1. Zato šta nije ni za dvi ovce čuvat tri bi izgubila, nula ko i ostatak familije, svi s psihičkim problemima (evo pape i na sudu prizna!!) kompleksaši, nepismenjaci, umišljenici, sileđije dno dna

  2. Pokupili su pamet ovog svita pa misli ćer Dragica da može kao tata Roščić, a nitko da se dotakne njezina muž Joze Vranješa. Dakle evo novog materijala i za pobočnika svojoj ženici. Dogradonačelnik Vranješa počeo ucijenjivači svoje susjede na Zelenci kao nikad više neće ništa dobiti ako Dragica ne prođe u EU parlament. Evo ga nije prošla ali je Zelenka doba 500 novih komercijalnih stanova. Ne pitajući se sa će doći do kolapsa sa opskrbom vode za iste. Tako je ucijenio i bivšeg dir. Vodovoda Makarska da da suglasnost, a ovaj je za takovu suglasnost dobio, gle čuda SDP kadar postao SAVJETNIK novom dir. Vodovoda.
    Tako je J. Vranješa po savjetu punca i svoje žnice Dragić i bivšeg min. Kuščeviću dao suglasnost i uzeo proviziju pa postao MISTER 10% od investicije.
    Nije teško doći do iznosa, a cijene se kreću od 2400-2600 eur po m2,dakle cca 1.200 tisuća eura mister 10% poboljša svoj konto ili ih spremi u jastuk…
    Trebale tiza liječenje stoko korumpirano…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime