Bivši gradonačelnik Brkan, iz redova HDZ-a, poslao je otvoreno pismo gradonačelniku Makarske, SDP-ovcu Zoranu Paunoviću, s prijedlogom za raspisivanje referenduma o gradnji na Peškeri

Predlaže referendumsko pitanje:

„ŽELITE LI DA PEŠKERA OSTANE SPORTSKO-REKREACIJSKA ZONA, S UREĐENIM DJEČJIM I SPORTSKIM IGRALIŠTIMA, PARKOVIMA I ŠETNICAMA, A BEZ BETONSKIH ČVRSTIH GRAĐEVINA I VIŠEETAŽNIH GARAŽA?

Odgovor: DA ili NE

Brkan je svojevremeno na gotovo identičan način u dogovoru s Andabakom, tadašnjim vlasnikom hotela Jadran, pokušao betonirati drugi dragulj Makarske, Osejavu, što je rezultiralo frenetičnim ustankom građana. U vrlo kratkom vremenu prikupljeno je 4177 potpisa za zaštitu polutoka. Devastacija je zaustavljena, a Brkana je tvrdoglavost koštala pobjede na izborima. Međutim, treba odati priznanje čovjeku da je evoluirao. Nakon što je dobro „ofuren“.

Paunović, uprkos zgražanju sugrađana, ne odustaje od ekocida, koji unutar sportsko-rekreacijske zone predviđa gradnju 6 orijaških građevina.

Sve preskupe PR kampanje, medijska gostovanja i putujuće karavane malo znače kad morate bježati preko ceste od sugrađana koji glasno izražavaju nezadovoljstvo. Sad je na njemu red da krene utabanim putem svog prethodnika.

Historia (est) magistra vitae.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime