Kontroverzni gradonačelnik Makarske, Jure Brkan (HDZ) donio je nedavno odluku o tome kako roditelji djece koja pohađaju vrtić “Biokovsko zvonce” neće dobiti uplatnice za mjesec travanj

Isto tako je HDZ-ovac Brkan odlučio da će uplatnice za ožujak biti umanjene, a onda je donesena odluka o ponovnoj uspostavi redovitog rada u gradskom dječjem vrtiću. U Odluci koju potpisuje ravnateljica Anela Židić stoji kao “Biokovsko zvonce” započinje s redovotim radom 11.svibnja ove godine.

Stoga pozivaju roditelje da se izjasne o potrebi korištenja usluga vrtića. Međutim, roditelji djece koja pohađaju taj vrtić negoduju zbog brojnih nejasnoća. Kažu kako nema govora o redovitom radu jer bi to značilo da svatko može dovesti upisano dijete u vrtić.

– Pazite, tete nas zovu telefonom i pitaju hoćemo li dovesti svoje dijete ili ne. U narednoj rečenici nam sugeriraju da djecu ne dovodimo u vrtić?! I što bismo mi roditelji sad trebali napraviti? Dovoditi djecu ili ne? Koliki će nam biti računi? Što ako nam za par dana kažu da ne mogu osigurati sve potrebne uvjete i da djeca ne mogu u vrtić? A uplatnice će nam doći na kućnu adresu i dužni smo platiti iako vrtić nije u redovnom radu!, kazala nam je jedna čitateljica.

9 KOMENTARI

 1. Tako vam i triba luda rajo,glasajte opet kad budu izbori, roditelji poklopite se usima i placajte porez na budale,umisto da se pobunite! Ovce su za strizenje! Bravo!

  • Ovo moze platit samo lud covik!
   Snimite razgovore di vam tete govore ili pisu po grupama viber da ne vodite dicu i tuzba kad vam ovrhu posalju.

 2. Kako se moze naplatit vrtic kad se roditeljima sugerira iz vrtica i uprave da dicu ne vode? Ako se usluga ne koristi sta placamo?? Ovo je samo fiktivno poceo rad da nas mogu pljackat. Svi u ravnateljice sutra. I u opcinu

 3. Ovo je isto ko da vam Konzum ispostavi na adresu racun za spizu ” jer je bio otvoren”, a to sto vi niste dosli po kruv je vasa greska, a prije vam kazu: ostanite doma!

  • Problem je sto ti kazu: nece nitko dovodit dicu,najbolke da ga ostavite doma,znaci sugerira da ga ne vodis,a uredno ce poslat uplatnicu

 4. Na temenu izjave jedne glupače vi formirate članak. Mene su isto zvali i bilo mi je drago jer ne pratim facebook i slicno i ne pratim sta se događa. Teta je bila ljubazna i sve je bilo. Ove krave koje ne zele slat dicu ni ne moraju. Uvik ce nac nesto sto im smeta.

 5. tko me može natjerat da svoje dite u ovakvoj situaciji vodim u vrtić ako ga ne vodim i ne plaćam, nemojte tražit krivce zbog vlastite neodgovornosti dosadili su vam kući nemate komoditet ,kome treba taj ga i vodi i bori se da svaki slobodan trenutak provede sa njim ima divnih roditelja svaka im čast nema svatko babe i dide i posao od kuće

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime