SDP-ov kandidat za gradonačelnika Makarske obznanio je danas tko će mu biti zamjenik, odnosno zamjenica

Za sutra je najavio i novinsku konferenciju na kojoj će se osobno medijima predstaviti Antonija Radić-Brkan. Zoran Paunović ističe kako Antonija Radić-Brkan nije članica SDP-a i na listi se pojavljuje kao nezavisna kandidatkinja.

4 KOMENTARI

  1. SDP pravo u sridu, to je što narodu treba bit će kruha, vina i igara, a kad nestane kruha put će se samo vino na iventima, živio muški Brkan

  2. Napokon mladi i sposobni dolaze za razliku od ružnih prljavih i zlih koji su vladali do sada. Nisam nikad glasa za SDP ali baš bi moga ovi put.

    • Samo ti glasaj, ali znaj da su ovi mladi navrnuti od starih lopova iz sdp ka sta su bilic i glavicic pa prema tome nista od njih nema jer moraju biti pokvareni do srzi da bi bili na listi sdp ali i oni drugi na listi hdz.. Prema tome ocekujemo da ce korumpirani razmetnici iz sdp i hdz izgubiti sto vise mandata kako bi Makarska konacno malo prodisala od navedenoga zla.

  3. Za petokraku nisam nikad bio, pa ni danas kada hoće da je obnove pod krinkom demokracije hdz i sdp,niti ću biti, ni onda, kada me budu razapinjali kao irudi Krista,eto i Crkva im se veseli i često ih obilazi, iako su na Biokovu u Rašćanima četnici, partizani , komunisti i njihovi drugovi i pređi u partizanima mučili, razapinjali i ubili Don Ivana Čondića!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime