Sin (18) načelnika PU Splitsko-dalmatinske, Slobodana Marendića  skrivio je rano jutros pod utjecajem alkohola (1,70 promila) prometnu nezgodu udarivši u ogradu mosta na splitskim Bačvicama

U tom trenutku upravljao je službenim policijskim vozilom koje je navodno bez pitanja uzeo da bi otišao po djevojku. Evo što je o ovom incidentu izvijestio MUP: „Noćas, 16. listopada 2018. godine oko 3.09 sati u ulici Katalinićev prilaz 3 u Splitu, došlo je do naleta osobnog vozila marke ford fokus splitskih registracijskih oznaka na ogradu mosta.

Vozilom je pod utjecajem alkohola (1,70 promila) upravljao hrvatski državljanin (1999.).

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba već je nastala samo materijalna šteta.

Vozilo je u vlasništvu Ministarstva unutarnjih poslova RH, a koristi ga načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Vozač (1999.) je član njegove obitelji te je, prema prvim informacijama, uzeo vozilo na korištenje bez njegova znanja.

Glavni ravnatelj policije uputio je stručni tim Ravnateljstva policije u Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku, a  kako bi se utvrdile sve okolnosti slučaja i posljedično poduzele zakonom sve predviđene mjere.“, stoji u priopćenju MUP-a. Tijekom dana će izjavu za javnost dati i sam načelnik Slobodan Marendić.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime