Jučer je Siniša Srzić na novinskoj konferenciji predstavio makarskoj javnosti dio članova na svojoj Nezavisnoj listi s kojom će izaći na predstojeće lokalne izbore 21. svibnja ove godine.

Uz Sinišu Srzića kao kandidata za gradonačelnika, na njegovoj listi će se kao kandidati za zamjenike gradonačelnike te Gradsko vijeće naći i Mirna Delić – sportašica i trenerica u Rukometnom klubu Hoteli Makarska, Danijela Roso – ekonomistica, Goran Mirosavljević – nastavnik ugostiteljstva u Srednjoj strukovnoj školi i dugogodišnji ugostitelj; Milivoj Srzić – profesor kineziologije, privatni poduzetnik; Darko Svaguša – direktor hrane i pića u hotelu Biokovka te Dražen Kuzmanić -diplomirani ekonomist, zaposlen u Gradu Makarskoj.
– Čini se da smo svi mi  pomalo umorni od zastarjelih stranaka, sukoba, afera, skandala koji su potrošili silnu energiju i potencijale. Svakodnevno smo svjedoci nemoralnim i nezakonitim radnjama, nezakonitoj devastaciji prostora, bezobzirnom zapošljavanju stranačkih poslušnika i podobnih, a zanemarivanja struke i znanja. Grad Makarska na žalost lagano tone, umire. Ostali smo bez rodilišta, laboratorija, Doma zdravlja, kina…, knjižnica je u lošem stanju, dijelovi suda preseljeni su u Split i Imotski, srednja škola je u katastrofalno lošem stanju, otpad odvozimo u Sisak i za to plaćamo cca 7.000.000 kuna godišnje. Zamislite što sve možemo napraviti s tih 6 ili 7 milijuna kuna. I ako pogledate u koje gradove se taj otpad vodi vidjeti ćete da su uvijek „obojani“ zavisno od stranke koja je na vlasti u Makarskoj. Briga o umirovljenicima, samohranim roditeljima i posebno mladima je minimalna – od izbora do izbora, kazao je Siniša Srzić.

1 KOMENTAR

 1. Makarska treba dobivat promjene. Ovo je previše loša situacija i za mlade i za sve.
  Hvala Siniša jer si se kandidirao. Neće bit lagana borba za preuzimanje vlasti. A i teško će bit i poslje.

 2. sinisa Mimika ,,drag si mi ali privario si boga i gospu , nafudra si se crnega novca pa bi pokušao ponovno,a biće si pofraja već sve ,,,provaj ali no no,,,,ima tu nesto do tebe dobre dice i taj gospodin Darko iza kojih se kriješ lasice ,,,živio ali neš nas privarit opet kao ni bilic a i bebek -brkan….

 3. ma nece srzic sa kradezeom….nemoze on protiv svoje crvene boje a i danas je vidjen u ugodnom drustvu gradonacelnika,dogradonacelnika i direktora T.Z-a gospodinom Lazom.
  UVIK VJERAN

 4. Konačno 3. opcija, a da izgleda obečavajuće…moj glas imate jer nitko dosad ništa nije napravio pa da damo priliku mlađim novim licima! Bravo!

 5. Dajmo mladima šansu,da pokušaju oni nešto promjeniti,ako ne uspiju mladi,onda nema smisla više očekivati od politike bolje, općenito.
  Nije bitno tko vodi NL,samo da bude bolji od gorih…a oni su istupili za boljitak grada,a ostali?
  Spavaju 12mj. i probude se malo oko 5.mj,”gunđaju”, pa opet spavaju…

  • Zdena ne može stati iza Hlo. Nema on toliko pameti . Nije Hlo Stapić i to društvo oko njega. jedino što vaš šupak Zdena ima najviše pokvarenosti i tu je bez konkurencije.

   • A eto nije. Bakica se nakon 40 godina vratila u Makarsku pokupit sta je doma ostalo. I vidila koliko smo jadni. Py nsm odlucila prodat malo zagrebacke magle. Kao mi seljani…. sad ce ona nama prodat par naslovnica i eto 200 glasova.

 6. koja ste vi govna i smradovi od novinara . Kad su u pitanju drugi kandidati onda dozvoljavate komentare ispod vaših glupih tekstova.Kad je članak o Hloverki onda komentara nema.

 7. Gorane ti si doktor ugostiteljstva za sve ove što te komentiraju. Pristojan i elokventan, pravi primjer radnika u ugostiteljstvu. Dica u školi mogu puno dobrog od tebe naučit. Ovi što te komentiraju njihovo ugostiteljstvo se svodi na ‘štaš’. To su stranački trolovi.

 8. JA vidim samo da je uvik isto s…nje bia Bilic ili Bebek (HLO, Sinisa i sl.). Sta je to od rata drugacije, sve ide na gore.
  Vrime je za something completely different

 9. Mimikin LAKRDIJAŠ…i kao inspektor i kao gradonačelnik i kao graditelj svoje kuce ( nije htio platit izvođece radova iz Solina,dok čovjek nije dosao pred kuču kobrom rušit šta mu je radio )

 10. svi dobro znamo sinišu i poznato je to da je slatkorijecivi lažljivac i prevarant,,,mi znamo i to da za takve ne želimo glasati kao sta su on i slicni njemu,,,,prema tomu žaj mi je tu nekih dobrih osoba koje narušavaju svoj ugledsjedeci uz mimikinoga ,,,ovi kuzmanic gay je i doša na poziciju na koju ga je taj mimikin prevarant postavio kako bi uništio sve sta se kulture tiće u gradu i da operu određeni novac građana grada…srami se siniša gubo bez obraza,,,a sta si mislio da građani ne znaju tko si i šta si,,pizdunu pokvareni..

 11. Čuj profesor Mirosavljevic…hahahaha…jeba mu on mater ko ga je tako nazva. Mirosavljevic je tu da bi predavao kako ukrasti koju kunu,kako zavoditi maloljetnice, kako stati ispred ogledala po 4 Ure..budala ko ga je stavio veca i od njega samoga.eto kad njegovo dite ne zeli komunikaciju s njim ..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime