Dragica Vranješ (r.Roščić) nije više saborska zastupnica. Posljedica je to smjene ministra zdravstva Milana Kujundžića

Obzirom da je Dragica Vranješ u saborske klupe ušla na mjesto Milana Kujundžića, njegovom smjenom prestaje njezin saborski mandat. Parlamentarni izbori dogodit će se vjerojatno u studenom ove godine, a hoće li tada biti mjesta za HDZ-ovku Vranješ, teško je procijeniti. Ona sama nije osvojila Bog zna koliko glasova i po volji birača ne bi ušla u Sabor.

4 KOMENTARI

  1. Sad ce je napokon Joze imat samo za se.Nova kandidatkinja za gradonacelnicu grada.Tata ce sve uraditi da bi kruska,koja nije pala daleko od stabla,nastavila pljacku proracuna,sad u dvije lokalne zajednice.Živio kartel Roscic-Vranjes-HDZ.

  2. Joze može biti gradonačelnik ali ona sigurno NE A ako je kojim slučajem kandidiraju vidit će šta će biti, raskol u HDZ-U! Samo tražimo dobar razlog, da se priključio Škori dosta je nama lopina i njihove djece sa beneficijama! A šta se Dragice tiče nemam ništa protiv nje on je nepoznanica XY u gradu Makarskoj ima ona svoj Lag Adrion, neka se tamo zabavi! A grad neka prepusti Makaranima💪

  3. Te osobe se samo jednim činom može skinuti s grbače Hrvatskoga Naroda: NE GLASANJEM NA IZBORIMA! Pitamo se godinama tko štiti kriminal, nepotizam i sve te gadosti koje razaraju Državu i naše živote… i od stabla ne vidimo šumu. Nije samo u Baškoj Vodi problem niti u Makarskoj, gdje god je na vlasti ta “politička opcija” da je ne zovemo svojim pravim imenom recimo, događa se isto ili gore. Tek ukoliko svi građani hrabro ispune svoju dužnost na izborima, vidjet će se gdje ti polupismeni specimeni mogu biti direktori, članovi Uprava i slično.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime