Kakav samo vidovnjak mora biti Josko Roščić, načelnik općine Baška Voda kada već sada zna tko će dobiti koncesiju na lučicu u tom mjestu, a ni natječaj još nije objavljen

Za lokalni tjednik, Josko Roščić komentirao je presudu Upravnog suda u Splitu prema kojoj se poništava cijeli postupka oko dodjele koncesije koju je dobila Zajednica ponuditelja Turističko športske luke Baška Voda i općinskog poduzeća Gradina. Naime, sud je utvrdio čitav niz nezakonitosti te je naloženo Splitsko-dalmatinskoj županiji da raspiše novi natječaj i ovaj put provede postupak unutar zakonskih okvira.

Josko Roščić kaže kako lučicu u Baškoj Vodi ne može dobiti nitko nego prvotna Zajednica ponuditelja jer je općina uložila novac i to je, kaže općinsko. Na Roščićevu žalost, zakon kaže drugačije. Koncesiju će dobiti najbolji ponuđač, a to je u prvom postupku bila tvrtka Grassor d.o.o. u vlasništvu Kruna Žulja koji je i pokrenuo upravni spor.

Novi koncesionar će tako preuzeti lučicu u koju je općina uložila, tvrdi Roščić, čak 150 milijuna kuna (?!).

24 KOMENTARI

 1. 150 milijuna????????????????????
  Auuuuuuuuuu
  Pošto je to izjavio vjerojatno ima troškovnik.
  Sad zamislite koliko je para zamračio samo na lučici.
  Vjerojatno wc školjka izmedju 15-20000
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  150 milijuna?????????
  Kušćević je mali miš za ovoga Al Kuščevića obrađuje DORH.
  E sad….. Hmmmm…..

 2. Al Capone je kurac za ovoga….
  😎
  Savjet
  Samo plaćaj porez i ne boj se…
  Mislim, ne porez na ukrano, da ne shvatiš krivo😉
  I nek tvoga potpisa ne bude nigdi…

 3. I njegov veliki prijatelj Lovro ” bracki El Capo” se bahatio pa je popusio.Nas El Čopido broji zadnje trenutke,dane kao slobodan covjek,jer skuvala mu se pašta šuta i on to najbolje zna.Covjek se pogubio u svojim sranjima pa poplivao kao i baškovoška kanalizacija.Smrdi,i to ùžasno smrdi,samo što ne čuju taj smrad smradovi koji jos uvijek uživaju u njegovoj blizini po mjesnim štekatima.Nadaju se oni da će dobiti još koji dio ģovana koja im je davao i do sada.Mene interesira tko to neče izgubiti luku kao što je izjavio?
  Što se mene tiće može je i kinez uzeti, isto bi za mjesto bilo.Od nje dobivaju samo probrano uhljebničko društvo,redom stari komunistički kadar,ili komunističko milicijska djeca,na čelu sa direktorem,nadzornim odborom i opčinskim vijecem pod budnim okom velikog vođe El Čope.

  • Svati te da opcina nije nasa nego privatna firma Joska Roscica i njegovih poslusnika…koja to prava imaju domaci ljudi sto se tice lucice..profitiraju odredeni …

 4. Uvik Čopida, Čopida,Čopida ,Čopida,Čopida…….i samo Čopida ,pišite malo o Vidulinu , nkv vodoinstslateru ima u njega masla vise nego u Čopide…nije on osta kratki rukava ,i njegove šape su duboko uvaljene u med….da da jamio je on jamio….

 5. Opčina se ne može natjecat njezine dvi firme da , ali čija ponuda bude bolja on dobiva inaće čemu postoji natječaj ako se ne poštuju ti kriteriji.Ovo ljeto su pokazali da to nije za njih , njihovi su najveći dometi skupljanje smeća i ništa više.

 6. Koje slipo misto! A moral ka cviće procvao. I ukrasio šetnice. Sigurno se poredaju na misi nediljon, pokazujući svoje face, bez duše i straha od kazne. One Božje, jer se sudova, zna se, ne boje… Ne bi se čudija da su i Njega prekrstili, vjerodostojno.

 7. Zamislio stari sokol
  da ce umrijeti
  pa pozeli Bašku Vodu
  jos jednom preletjeti

  Ne, ne, moj sokole
  neces umrijeti
  ti i Vila Velebita
  vjecno cete zivjeti

  Da te przi sunce s neba
  grom siloviti
  tvoja krila od celika
  nece moci slomiti

  Ti ces vjecno, moj sokole
  nebom letjeti,
  a Baška Voda ce mirno spavat’
  dok je budes cuv’o ti

 8. LETIO SI PREVISOKO , sokole, sokole
  vidilo te moje oko, sokole, sokole
  kad si drugu poljubio, sokole, sokole
  ti si mene izgubio, sokole, sokole

  A KAD SUTRA SVANE NOVI DAN
  TI CES BITI SAM
  pa ces kleti zore sve
  trazices me, sokole
  Zelio si nemoguce, sokole, sokole
  vracao se u svanuce, sokole, sokole
  da te pratim nisi znao, sokole, sokole
  pogresnu si ostavljao, sokole, sokole

 9. Riba se čisti od glave… A ovin galebin moš stavit soli na rep. Eto van. Kad van brod dopliva na pučinu. Moć ćete jedino mavat. A isto će van mavat sa kopna.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime