Tučepljani već neko vrijeme upozoravaju na problem uzurpacije javnih površina, u ovom slučaju šetnice

Redakciji portala Megamedia su se požalili kako lokalni vlasnik hotela Villa Marija, Radoslav Šimić godinama koristi javnu šetnicu kao svoj privatni parking.

– Šetnicom koju je pretvorio u parking nitko ne može proći, ni pješaci, ni majke s dječjim kolicima, a da o invalidima ne govorimo. Nažalost, općinske vlasti se prave slijepe i gluhe i samo se nadamo da to nije zbog rodbinski veza između poduzetnika Šimića i načelnikove supruge, kazao nam je jedan od naših čitatelja.

Tučepljani kažu kako su u više navrata pozvali komunalne redare, no nisu poduzeli ništa tvrdeći kako bi se eventualnom reakcijom zamjerili načelniku Anti Čobrniću.

Zanimljivo da je cijela tučepska šetnica predviđena, kako i sam naziv kaže, za šetače. Zabranjeno je prometovanje vozilima kao i parkiranje, osim za vozila dostave ili interventne službe. Duž cijele šetnice postavljeni su čunjevi, ali ne i na dijelu gdje se nalazi hotel Radoslava Šimića.

5 KOMENTARI

    • El Bahati. Odroni s planine. Tupina živa. Da ih pitaš šta je to biblioteka, rekli bi da je to teka iz Biblije. Ona za vjeronauk. Amen.

  1. Ali mu ne more bit?? Rade Šimić je izgleda big boss u Tučepi. A komunalnim redarima naređeno koga smiju upozorit a koga ne. Prijave donešene u općinu od strane kom. redara obično završe u košu kraj Vjekinog stola.

  2. rade šimić & ante šarić kompanjoni u švercu humanitarne pomoči za vrime rata… jedan je več kažnjen, a ni drugoga nije i neče zaobič kazna…. mogu imat koliko god oče plačenih ( kupjenih) fratara, ali iskupljenja nema… nadam se da če se nešto pokrenit u tučepima…. totalno ste se srozali…. veliki domoljubi a varaju državu i opčinu na svakom kantunu….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime