Studentski kapelan don Damir Stojić svake godine na svom facebook profile objavi priču o ubojstvu emigrantske obitelji Ševo iz općine Čitluk-Međugorje.

Damir Đureković

Proteklo je 44 godine od ubojstva obitelji Ševo; majke Tatjane, oca Stjepana i kćerke Rosemarie, devetogodišnje djevojčice. Predstavnici jugoslavenskih tajnih službi organizirali su ubojstvo, zvjersku likvidaciju  obitelji Ševo dana 24.08.1972.godine. Danas 2017. godine ubojice obitelji Ševo slobodno šetaju Makarskom. Oni kao likvidatori zloglasne UDBA-e i danas ponosno znaju isticati da su ubijali za Jugoslaviju, za Tita. Jedan od likvidatora UDBA-e, Damira Đurekovića, sina Stjepana Đurekovića također živi u Makarskoj, poznati je ugostitelj, hercegovačkog podrijetla.

Obitelj Ševo

Dobro upućeni izvori iz tajnih službi tvrde da je Damir Đureković  ubijen je 1987. godine u Kanadi. Sredinom osamdesetih Damir se preselio iz Njemačke u Kanadu, od straha da ne bude ubijen kao otac Stjepan  s ciljem završavanja poglavlja knjige koju je napisao otac . Zloglasna UDBA, ubojicu Damira Đurekovića  poslala je iz Makarske, za SAD, nakon toga za Kanadu 1987 godine. Ubojica kao nagradu dobilo je 300.000 dolara, s tim novcima ubojica Damira Đurekovića je kupio kuću u Tučepima . U knjizi Zločin komunističke mafije, cijelo poglavlje posvećeno je ubojstvu Damira Đurekovića, autora knjige Bože Vukušića.

1 KOMENTAR

  1. Ima. Brat Mite Mravičića.. Samo pogledajte kome pružate znak mira dok balite po oltarima nediljon. Šumelj, Radić… A do jedan poznati ugostitelji….. Nije ih bilo do ’90 a sad žive po trgovima, drže sve prostore po starom gradu… Makarska=koljevka komunizma, onda i danas….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime