Neke žene nemaju posebne pripreme, ali ima i onih kojima su pripreme potrebne, ako znaju da će se poseksati i da će se naći gole u društvu osobe s kojom žele biti.

Kad je seks na početku veze u pitanju, neke djevojke ništa ne prepuštaju slučaju. Osim uobičajenih higijenskih rituala, vole planirati, vole se pripremiti… Na stranici thoughtcatalog.com navedeno je što sve rade:

Depiliranje

Puno je žena koje depiliraju bikini zonu, noge, ispod pazuha… Mnoge bi najradije dlačice sa strateških mjesta uklonile laserom, zauvijek. I znaju one da to ne trebaju raditi i da to mnoge žene ne rade, ali ne mogu si pomoći, ne žele izgledati poput dlakavih zvijeri.

Čupanje obrva

Niste znali da su i obrve instrumenti zavođenja? Mnoge žene puno pažnje posvećuju svojim obrvama, vjerovali ili ne. Ako su već postigle savršen oblik koji odgovara njihovim crtama lica, taj oblik treba održavati. Uvijek, a ako znaju da je ispred njih večer u kojoj će biti seksa, obrve itekako moraju biti dotjerane.

Pričaju s prijateljicama o tome

Naravno da se ovo ne odnosi na sve, ali puno je onih koje će, ako se planiraju poseksati, a na početku su veze, to podijeliti s najbližim prijateljicama ili prijateljicom. Zašto? Zabavno je razgovarati o takvim temama, a razgovor može pomoći i da se možda spriječi neki krivi potez.

Razmišljaju o tome, puno

Razmišljaju o tome kako muškarac izgleda gol, ako ga još nisu vidjele, razmišljaju o tome kakav je u seksu, kakav će seks biti, hoće li sve biti kako treba, razmišljaju o zaštiti… Razmišljaju o tome kad će se dogoditi i gdje će se dogoditi… Žene razmišljaju o seksu, nisu samo muškarci takvi. To je normalno i to je u ljudskoj prirodi.

Planiraju

Logistika je nekima jako važna. Možda većina njih to radi zbog nervoze i zbog toga što žele biti sigurne u sebe i u ono što rade i imaju najbolje moguće namjere i žele biti što spremnije. (net.hr)