Hloverka Novak Srzić udarila i po makarskom ugostiteljima!

8

Direktorica Turističke zajednice grada Makarske i bivša voditeljica i urednica HRT-a Hloverka Novak Srzić osvrnula se na Facebooku na glazbeni program pojedinih makarskih noćnih klubova koji očito nikako nije po njenom guštu

Nije mogla sakriti bijes što, kako je napisala, ‘privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad dovode Karleuše svih fela’ te mnogi upravo po tome pamte boravak u Makarskoj, dok se istovremeno TZ kojoj je na čelu, zajedno s Gradom, potrudila gostima ponuditi puno sofisticiraniji glazbeni program za ovo ljeto.

Hloverka Novak Srzić nije puno okolišala pa je navela i ime kluba čijem vlasniku zamjera izbor izvođača koji tamo nastupaju. Ruku na srce, čiji su koncerti uglavnom jako dobro posjećeni, ma što tko mislio o tome.

Njezin status s Facebooka prenosimo u cijelosti:

“Uglavnom, dragi prijatelji, nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije… Večeras sam baš ljuta, ljuta. TZ se potrudio ovog ljeta zajedno s Gradom napraviti odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock’n’rolla…

I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad, u Petar Pan dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i ‘obilježiti’ naš grad… Baš sam ljuta”, napisala je Novak Srzić na svome Facebooku.(Slobodna Dalmacija)

8 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime