Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća Grada Makarske naći će se prijedlog za osnivanjem Doma zdravlja Makarska što je u svojoj izbornoj kampanji inicirala Hloverka Novak-Srzić.

Gradski vijećnici će glasovati za odluku kojom se predlaže Skupštini županije Splitsko-dalmatinske donošenje Odluke o preustroju Doma zdravlja županije Splitsko -dalmatinske na dva doma zdravlja i to:
Dom zdravlja županije Splitsko – dalmatinske sa sjedištem u Splitu i Doma zdravlja  sa sjedištem u Makarskoj.

1 KOMENTAR

  1. To je inicirano još dok je dotična vodila sudske sporove sa HTV-om .Nema potrebe za lažima. Ideja je došla puno prije . Čemu gnjusne laži.

    • Bože daj da se Dom zdravlja Makarska, vrati na uslugu građanima Cijele Makarske rivijere, koji su ga i izgradili. Od Hrvatskog osamostalenja svaki dan je sve više oboljelih na ovom području, zbog neimaštine, lopovluka, nastranosti, istospolnih veza, koji se ne srame čitati sa Oltara, o pedofia, psihičkih bilesnikMoramo zahvaliti cijeloj ekipi koji su davno trebali ishodovati odluku na Gradskom vijeću, a posebno dr. Mendešu

  2. Prijavljujete li sve što svirate, po Čargama, poštenjačine?
    Uh zabpravih Podgora je druga općina, Makarska je ipak grad i tu je oprez veći. Naroćito u turističkom prodaji kreveta, ako je k tome paarking. lova do krova.

  3. Ua, Domm zdravlja, bravo Graddonačelnice i Odbor za povrat ukradenog.
    Imate vi još puno toga revidirati, puno se loopovluka, odnosno pranja novca iznosilo iz Turističke zajednice. Obzirom da ste vratili uhodanu ekipu, a na čelu doveli Novakušu, a obzirom da su da su od zla roda i gorega poroda, svi ostavljeni, postoji sumnja da će Hloverka nastavoti di je ova zloćinačka organizacija stala,

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime