ŠC Višnjik otkada je za direktora imenovan Denis Karlović, ne prestaju tresti skandali! Tako je ovih dana „procurio“ kompromitirajući mail sa službene adrese ŠC Višnjik u kojem Denis Karlović u zamjenu za informacije traži ni manje ni više nego tri tisuće kuna!

Iz maila je vidljivo da je novinar, urednik i vlasnik zadarskog portala www.zdnews.hr Hrvoje Bajlo zatražio sukladno Zakonu o pravu na pristup informacijama od direktora ŠC Višnjik Denisa Karlovića informacije o isplatama na račun određenih medijskih kuća u Zadru. Umjesto odgovora, Denis Karlović je od Hrvoja Bajla zatražio tri tisuće kuna te mu dostavio i broj žiro računa! Autentičnost maila provjerili smo kod samog Bajla.
– Imate dobru informaciju, mail kojeg imate je autentičan. Doista sam od Denisa Karlovića zatražio informacije na koje imam zakonsko pravo, no isti je to odbio već je zatražio novac. Zbog eklatantnog kršenja zakona, prijavio sam direktora Karlovića Povjerenici za pravo na pristup informacijama, kazao nam je u kraćem telefonskom razgovoru Hrvoje Bajlo.
Ovo nije prvi put da Karlović izbjegava zakone. I portalu www.mega-media.hr je više puta uskratio informacije zbog čega su podignute tužbe protiv Denisa Karlovića kao odgovorne osobe, ali i samog ŠC Višnjik.
U međuvremenu Denis Karlović na sve moguće načine pokušava zaustaviti objavljivanje članaka o sebi i ŠC Višnjik na portalima www.zdnews.hr, www.zadardanas.hr i www.mega-media.hr . Preko određenih osoba za koje je pomislio da mogu i smiju utjecati na novinare i urednike spomenutih portala pokušao je intervenirati, no to mu, naravno, nije pošlo za rukom. O pokušaju zaustavljanja istine, članak je objavio i portal www.zdnews.hr ( http://www.zdnews.hr/denis-karlovic-bez-javnog-natjecaja-zaposlio-mladu-studenticu/ ). (NASTAVLJA SE…)