Stranku će promijeniti, ali od natjecanja za čelne pozicije grada, Hloverka Novak Srzić, aktualna urednica mostarske televizije, čini se, ne odustaje.

Posljednje je riječ o zbližavanju s HSLS- om. Približavanjem lokalnih izbora samo će se iskristalizirati politički put kojim bi Hloverka Novak Srzić trebala krenuti do gradonačelničke fotelje. Prvotna namjera da je kao gradonačelničkog kandidata podrži HDZ, kako sada stvari stoje, je napuštena. U igri je HSLS, koji se treba kao stranka u Makarskoj obnoviti. Odlučna i probitačna u novinarskim krugovima, Hloverka Novak Srzić bi zasigurno bila dobra dobitna karta za haeselesovce da se na velika vrata ponovo pojave u Makarskoj i zaigraju. Kada se u politici sa slabašnim DC -om pojavio njen pokojni otac Ante Novak malo kome je izgledalo da bi mogao konkurirati već uigranim igračima daleko jačih stranaka u Makarskoj. Međutim, Novak je svojom upornosti i radom za dobrobit grada i poduzetničkim duhom, a ne političkim, iza sebe daleko ostavio sve ostale takozvane političare. Hoće li ime njegove kćeri, po svemu mu slične, za pet godina biti ispisano na mjedenoj pločici poput svih prethodnih gradonačelnika u gradskoj vijećnici, pokazat će vrijeme. Ali da Hloverka Novak Srzić cilja baciti se ozbiljnije u politiku u rodnome gradu, nema nikakve dileme. Obnovu HSLS – a trebao bi nositi bivši gradonačelnik Siniša Srzić. Njegov suradnik i zamjenik njegov gradonačelnički zamjenik, bio je također i Ante Novak. Ima očito neka tajna veza između Novakovih i Srzićevih!

1 KOMENTAR

  1. znaci opet kriminalna skupina cilja na pljačku,,istrošili su pokradeno pa sad ajmo opet,a siniša srzić mimika kao velika postenjaćina i demagog tj.lopina svjetska, misli valjda da su građani zaboravili koliko je ojadio i pokrao grad zajedno u talu s hdz=sdp-om ukljucujuci i tog novaka koji je ipak vise pokra i pogodova kriminalu nego sta je dobra ucinija,,, sad bi oni opet zajasili na proracun i nastavili starim komunistickim metodama ,,,građani drugog reda po njima ,ce placati i biti odgovorniji od njih za zlodjela jer biraju takvu zlocinacku ekipu pa i nije cudo sta im je ovako godinama ,nisu bolje ni zasluzili kao takvi maloumnici i povodljive ovce beeeee,,,,

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime