HDZ-ov kandidat za zamjenika gradonačelnika Joze Vranješ nije pogodio vrijeme izvođenja građevinskih radova ispred svoje kuće na Zelenci nedaleko od Trga Kobaca.

Joze Vranješ inače živi i radi u Mostaru i tamo ne krši zakone…

Samo par dana prije 2.kruga izbora za gradonačelnika, Joze Vranješ krenuo je s radovima, navodno postavljanjem betonskih kocki ispred svoje kuće, no čini se kako je uzurpirao i javnu površinu razbijanjem asfalta. Građani su odmah alarmirali komunalno redarstvo, a na teren je, kako doznajemo, izašao komunalni redar Stipe Bušelić koji je Vranješu napisao prijavu. U slučaju da postane zamjenik gradonačelnika, u najmanju ruku se očekuje da poštuje zakone i da bude primjer ostalim građanima. Ovako, Joze Vranješ, po svemu sudeći, krši više zakonskih odredbi i daje poruku Makaranima da je on iznad zakona. Pitanje je bi li tako mogao postupati u Mostaru gdje živi…

Radovi ispred kuće Joze Vranješa

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

 1. I to je novinarstvo. Stipe Bušelić nije postupao po navedenom predmetu. Nitko nije iznad zakona, a da je postupa sigurno bi odradio prema ovlastima, ako ima ne zakonitosti.

 2. Da ponovimo jer brzo brisete komentare : Ana Dragičević poznata lazljivica ,spletkarosica i ljudsko zlo napusta Makarsku. Grad Makarska I svi gradani bez obzira tko pobjedio , dobili su konacno cist zrak . Govno od zene ga je svojim prisustvom trovala i gadila. Putuj i ne vracaj se vise.

 3. Mislim da je jasno vidljiva namjera i nakana dotičnog sa fotografije – „vlast je slast“ što bih narod rekao a „vjerodostojnost“ iz slogana stranke kod novopečenog člana se lako može poslušati iz tonskog intervjua na RMR-u bivšeg NEZAVISNOG kandidata mjesnog odbora. Poslušajte tonski intervju 2014. Joze Vranješa i budite mudri pri odluci !
  http://s1.vocaroo.com/media/download_temp/Vocaroo_s1mZyCQDXzUV.mp3
  http://s1.vocaroo.com/media/download_temp/Vocaroo_s1i4V29nykGO.mp3

  “”Logično je jasno da oni koji su pripadnici političkih stranaka da su pod velikim utjecajem strankei u biti da rade ono što ima nalažu bolje stranački pozicijonirane kolege”””

  Toliko o namjerama dotičnog…pametnom dosta.
  http://s1.vocaroo.com/media/download_temp/Vocaroo_s1mZyCQDXzUV.mp3

  „zadnjih 20 godina …. … vladaju nesposobni ljudi“
  http://s1.vocaroo.com/media/download_temp/Vocaroo_s1i4V29nykGO.mp3

  Cijeli tonski intervju imate ovdje
  http://s1.vocaroo.com/media/download_temp/Vocaroo_s18WUNXD5Cz4.mp3

  Izigrani birači Zelenke i Ratca

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime