Sinoć je šezdesetak mladih veselih Poljaka umjesto disko klubova, za provod izabralo park fra Jure Radića

Tamo su ispijali litre alkohola uz glasnu glazbu prijenosnog zvučnika i dobro se zabavili. U neko doba stigoše komunalni redari, pozvana je i policija, no iza Poljaka ostao je nered u parku, polupane boce, papiri i drugi otpad.

Sve se, dakako, odvijalo ispred ureda Turističke zajednice grada Makarske kojom po političkoj liniji ravna Hloverka Novak Srzić. Kako u posljednje vrijeme šefica makarskog turizma ima komentar na sve, za očekivati je da će oplesti i po Poljacima.

4 KOMENTARI

  1. Horde dekintiranih, pripitih, bahatih Poljaka preplavile su Rivijeru odavna, samo takvi nam i dolaze, ne možemo vidjeti niti “normalnog” Poljaka srednje klase koji dođe na ljetovanje s više od 50 eura u džepu za sedam dana… Onim lumenima koji su mislili da se turizam “događa” još uvijek nije jasno da se ne događa nego da se stvara… a kako se u ovoj našoj dolini suza više ne stvara ništa osim sadržaja kanalizacije, žabokrečina će se jednog dana uskoro pretvoriti u Rit i to onaj kanalizacijski. Kad to dostignuće našega turizma bude ostvareno, da barem možemo u njega ubaciti sve ove koji su Hrvatski turizam do toga doveli, vrijedilo bi truda i žrtve…

  2. Dakle, stvarno je pitanje tko su autori ovog mega-media. Kad im dirneš u popa/dona bježe glavom bez obzira. Kad je je riječ o Hloverki Novak Srzić. uz manje promišljanje, sjate se kao pantagane. Pa, onda, ne samo da vrijeđaju nju, već i Poljake! Sram Vas bilo! Da sam ja Poljakinja ili Čehinja, ne bi vam, idioti, nikada došla na Makarsku rivijeru! Dodatno, prijavila bi vas, polupismene koji s Dalmacijom nemate veze, za govor mržnje! Sram vas bilo! Sanja

  3. Vec godinama je “disco na otvorenom” na istom mjestu i nikad prije clanka o tome. Ured Turisticke zajednice ne radi u te sate tako da njima sigurno ne smeta. Moze smetat jedino onom koncesionaru koji iznajmljuje sobe na katu koje su bile namijenjene sportasima… a gle cuda nije niti spomenut u clanku. Ne branim “poljake” vec samo ukazujem na “bit problema”.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime