Ugostiteljski objekt na Sv. Petru u Makarskoj Sól Lounge Bar na meti je mnogih u Makarskoj. Dio građana drži da mu tamo nije mjesto, a iz Grada Makarske se prave neupućeni

Već tjednima se putem društvenih mreža vode rasprave o tome je li objekat legalan ili nije, treba li mu ukinuti koncesiju ili ne itd. Jedna od širih rasprava povedena je na popularnoj FaceBook stranici „Dnevna doza makarskog nereda“ u kojoj su građani Makarske uglavnom jalni na činjenicu da na poluotoku Sv. Petar radi ugostiteljski objekt.

Ruku na srce, vlasnik objekta, tvrtka Oasis d.o.o. iz Zagreba zaključila je ugovor o zakupu šumskog zemljišta sa Ministarstvom poljoprivrede na razdoblje od pet godina kojeg je osobno potpisao ministar Tomislav Tolušić. Nadalje, predmetni ugovor je „blagoslovilo“ Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, a Grad Makarska je u lipnju prošle godine izdao koncesijsko odobrenje temeljem kojeg je naplaćeno 189 tisuća kuna.  

Dakle, Jure Brkan kao gradonačelnik i njegova dva zamjenika Dražen Nemčić i Joze Vranješ dopustili su da na poluotoku Sv.Petar  nikne ugostiteljski objekt. Informacije su to koje dobar dio građana nema, a na društvenim mrežama se pojavila informacija kako je tvrtki Oasis ukinuto koncesijsko odobrenje i da će objekt biti uklonjen u vrlo kratkom roku.

Napisala je to Hloverka Novak Srzić. Prema njezinom tumačenju, cijela procedura bit će dovršena do kraja mjeseca. Još je poručila svojim kritičarima da ona nikad ne laže. Doduše, sama izjava da nikad ne laže predstavlja običnu laž jer je znanstveno dokazano da svaki čovjek laže i da je to jedna od uobičajenih odlika svakog čovjeka, no o tome nekom drugom prilikom. (NASTAVLJA SE…)

9 KOMENTARI

  1. Potpise se I brak I Razvod brake…ZA SVE POSTOJI DOGOVOR….Ocito je da se u Ljubavi ne pita roditelje osim ZA PLACANJE PIRA A AKO ONI JADNI NEMAJU PARA- A VI SE DJECO ZENITE PO HERCEGOVACKI…SVAK CE DATI UMJESTO POKLONA …NOVAC….I ETO GOMILE PARA I KO ‘ EBE RODITELJE…ZIVIT TRIBA I UZIVAT……Sve cemo minirat samo za PROFITIRAT….Koja arhitektura I koja kultura…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime