Aktualna direktorica Turističke zajednice grada Makaraske i gradska vijećnica HSLS-a, Hloverka Novak Srzić posljednjih dana ratuje sa svojim sugrađanima na društvenim mrežama

Prvo joj se nisu svidjele kritike koje su javno objavljivali aktivisti i članovi građanske inicijative SOS Osejava, potom se obračunala sa sugrađanima na račun neispunjenog obećanja o multimedijalnom centru. Hloverka Novak Srzić loše se nosi s kritikama javnosti pa se obračunala sa autorima FaceBook stranice “Dnevna doza makarskog nereda“, a tema je ovaj put bila Vila Irena koja je prešla u vlasništvo Grada Makarske.

Autori spomenute FaceBook stranice malo su se našalili riječima kako će Hloverka Novak Srzić u vili Irena osnovati Partijsku školu, aludirajući tako na njezinu prošlost i članstvo u Savezu komunista Jugoslavije, ali i na opetovano mijenjanje ideologija, od komunista do HDZ-a, pa sad i do HSLS-a.

Hloverka Novak Srzić nije dobro primila njihove komentare te im je poručila sljedeće: “E moji širitelji nereda …ta me je Partija kao gimnazijalku primila tek iz drugog puta, bila po tati nepodobna, ušla sa 17 i iste godine izašla kad sam uvidjela te metode, Bog prašta onima koji priznaju grijehe mladosti…oprostite vi sebi ove količine nereda iz vaših nečistih savjesti…i šporkih jezika, evo dobit ćemo napokon primjeren prostor za Gradski muzej…nakon silnih godina…i imate se pravo požderati od silne zavisti…vidimo se u novom Gradskom muzeju.”.

9 KOMENTARI

  1. Po tati nepodobna?Pa ovo mores prodat ovin dosljacima,pa mi znamo koliko ti je tata bio “nepodoban”Ajde Hlo lazi koga drugoga.

  2. Njezin zadatak u Makarskoj je da spasi obiteljsku kuću na kojoj je hipoteka od 400.000 eura koje su članovovi njezine uže obitelji izgubili na kocki.
    Ovrha je pravomoćna nakon smrti njezine mame.Moraju iseliti !
    U slučaju da onaj koji je stavio plombu na obiteljsku kuću dobije zeleno svijetlo od grada za gradnju na Dugišu,dug se smanjuje za pola i može se vratiti u narednih 10 godina.
    Ako imate još dilema ,zašto je bivša članica SKJ i sadašnja ultradesničarka u Makarskoj,u krivu ste.Svojim političkim floskulama samo krije svoj osnovni zadatak dolaska u grad.Spašavanje izgubljenje imovine.
    Problem je dakako u HDZ-u koji Srzičku sa ovakvim načinom rada toleriraju,problem je Brkan koji nema muda za proći rivom i gledati ljude u oči. Hloverka NOvak Srzić nije ni bivša ljevičarka i sadašnja desničarka .Ona je jednostavno žena bez karaktera koja je na televiziji naučila kako plivati u politici. Živi bili pa vidjeli.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime