Hloverka Novak Srzić zaratila je posljednjih tjedana sa svima. Smetaju joj FaceBook kritičari, ugostitelji, koncerti srpskih zvijezda…

Tako je Hloverka Novak Srzić na svom FaceBook profilu napisala sljedeće: “Uglavnom dragi prijatelji nastojim.podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije…večeras sam baš ljuta..ljuta..TZ se potrudio ovog ljeta zajedno.s Gradom napraviti.odličan program za Makarsko kulturno.ljeto, od operete do opere..koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock’n’rolla ..i onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u Petar Pan dovode Karleuše svih fela…i jedino po tome na koncu neki žele zapamtiti i ” obilježiti ” naš grad…baš sam ljuta…😣☹️☹️”.

Bila je to njezina reakcija na koncert Jelene Karleuše u Makarskoj što nije prošlo neopaženo u Srbiji. Srpski Kurir odmah je objavio članak pod naslovom“HODAM GRADOM I SVI MI ČESTITAJU! Hrvatska novinarka BRUTALNO napala Jelenu Karleušu i sve srpske CAJKE na FB i sad ne može da prođe Makarskom! A ovo joj najviše smeta!”.

Javila se i Jelena Karleuša na svom Instagram profilu sa prilično oštrom porukom Hloverki Novak Srzić. Za Hloverku je, između ostaloga napisala, da je obična prosta malograđanka, poručila joj je i da se kloni mržnje i politike jer da je “dokurčila” s tim…

5 KOMENTARI

  1. Koja je ovo profuknjača britka jezika i planetarne erudicije. I iz ovog osvrta vidi se da je naša direktorica TZ u pravu, u osnovi, ali ne i u načelu. Jer mi smo demokratsko društvo, turistički orjentirano prema svima dobronamjernim posjetiteljima. To što sustavno nismo u stanju ogajati mlade, profilirati njihove ukuse usmjeravati ih prema kvaliteti kulturno-zabavnih sadržaja, to je naš problem. Kulturu nam nameću drugi, kulturu nam nameću oni koji tu dolaze, oni koji se tu nastanjuju, oni koji eksploatiraju bogom dane blagodati ovoga podneblja. I dopustimo da to konzumiraju gosti, valja im udovoljiti, ali moramo se posabaviti onima koji tu ostaju kada se gosti vrate svojim kućama. I treba li baš gaće spustiti do zemlje u ime njegovog veličanstva – eura? Pogriješila Hloverka, a još veća g.ovna pojela Karleuša. I dalje pola grada neće spavati do dugo u noć radi ovoga “kultnog” kluba. Da ga je usmjeriti u zakonske okvire i da se van njegovih zidina ne čuje, ne bi nam smetala ni Karleuša, ni Ceca, ni Thompson ni …!

  2. Pitam sve one koji upravljaju našim gradom tko to može da imalo spava u samom srcu centra grada.
    Posebno na Marineti. Ono, kad ti gost dodje i kaže tek u 5.30 rano prestao je horor od muzike. Nikad vise!
    Žalosno je šta su gradski oci dozvolili i napravili ovom gradu! DIVLJALUK !

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime