Prošlog vikenda u Zagrebu održano je Prvenstvo Hrvatske u dvoranskom trčanju za mlađe seniorke i mlađe seniore na Zagrebačkom Velesajmu

Grad Makarsku i atletski klub Sveti Marko predstavljala je naša najbolja atletičarka Klara Andrijašević. Ovo natjecanje je otvorenje natjecateljske sezone, te kao takvo od velike važnosti. Klara je tu priliku iskoristila na najbolji mogući način.

Klara je u utrci na 1500 metara u iznimno jakoj konkurenciji starijih atletičarki pokazala koliko zaista vrijedi. Klara je postala viceprvakinja Hrvatske, te ostvarila svoj novi osobni rekord koji je sada bolji za 4 sekunde. Klara ne samo da je oborila svoj osobni rekord nego je i odmah dobila poziv za seniorsku reprezentaciju za Tromeč između Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Tako da Klara već nakon prvog natjecanja ima osiguran nastup za seniorsku reprezentaciju Hrvatske. Posebnu težinu tog rezultata možemo vidjeti na svjetskim juniorskim tablicama, gdje je ovaj rezultat zauzeo 25. mjesto u Svjetu!!! Odlična najava za napad na normu za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Keniji u srpnju ove godine. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime