Nakon održanog Predsjedništva i sjednice Gradskog odbora HDZ-a Vrgorac, jednoglasnom odlukom je potvrđeno je da će kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima biti bacc. admin. publ. Marko Kalajžić, predsjednik Gradske ogranizacije HDZ-a, a kao nositelj liste za Gradsko vijeće jednoglasnu podršku je dobio dipl.oecc. Ivica Šalinović

– Vjerujemo kako Marko Kalajžić posjeduje sve potrebne kvalitete i energiju koje su potrebne za uspješno vođenje Vrgorca. On nam svojom čistom i neukaljanom prošlošću daje garanciju da neće voditi politiku trgovine i podilaženja raznim interesima. Marko Kalajžić, kao dijete odraslo u radničkoj obitelji, svojim radnim navikama i entuzijazmom nam daje nadu kako ćemo od ˝grada slučaja˝, zbog brojnih afera i pogodovanja, živjeti u gradu prosperiteta, navode u vrgoračkom HDZ-u.

Komentirali su i Ivicu Šalinovića kao nositelja liste za Gradsko vijeće za kojeg kažu kako je uspješan ekonomist koji se dokazao svojim radom u privatnom sektoru i obiteljski čovjek te da je takav garancija za provođenje ključnih projekata za opstanak i povratak mladih u naš Vrgorac.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime