Filip Vidulin,  dugogodišnji bliski suradnik Joska Roščića, čak štoviše njegov zamjenik uživao je brojne povlastice. Sve donedavno. Josko Roščić i Filip Vidulin nisu više u dobrim odnosima i to nije nikakva tajna

Nije tajna ni to da je Fiip Vidulin sa svojim poslovnim partnerom Igorom Ursićem zarađivao na ugostiteljskom objektu „Galija“ u centru Baške Vode. Zahvaljujući koruptivnim odnosima, Filip Vidulin i njegov kompanjon Igor Ursić godinama su zarađivali i nisu plaćali pravo korištenja pomorskog dobra i javne površine. Sve do jutros. A onda su se odnekud pojavili neki ljudi po nalogu Joska Roščića kojem je odjednom zasmetalo što Filip Vidulin, njegov dojučerašnji prijatelj, ne plaća ono što svi ostali ugostitelji moraju plaćati i to pod prijetnjom ovrhe. Došao je geodet, bio je tu i Igor Ursić, bio je i predstavnik obližnje hotelske kuće itd. Nakon geodetske izmjere, sasvim je sigurno da će Filip Vidulin i njegov partner morati početi plaćati sve lokalne poreze, a riječ je o navodno 800,00 kuna po „kvadratu“.

Podsjećamo, Josko Roščič se nedavno verbalno sukobio sa Filipom Vidulinom, a o razlozima se može samo nagađati. Svakako se Roščićevoj političkoj karijeri bliži kraj, a zahvaljujući tvrdoglavim stavovima, zamjerio se i stranačkim šefovima koji su odbili mogućnost da njegova kćer Dragica Vranješ bude bilo kakav čimbenik u nacionalnoj politici. Tako je upitno hoće li ova donedavna saborska zastupnica moći obnašati bilo kakvu političku funkciju pa makar i u Baškoj Vodi. (NASTAVLJA SE…)

30 KOMENTARI

 1. Svaka cast za Joska Roscica,ali mene i sve mjestane interesira hoce li biti placeno sto se godinama nije placalo?Ako hoce,super,a ako ne onda je to posljednji cavao u ljes naseg mjesta.Zasto svi moraju i morali su placati a spodoba,predsednik mjesne zlocinacke organizacije ne?Gospodo glasaci imati ce te priliku to razjebat za 10mjeseci ili nek vas jebu ko i dosad,a sami ste krivi.

  • Ma koja svaka čast za roscica,di je bio sve ove godine dok su skupa krali,sa se sjetio kad su se posvađali.OBA ISTA,OBA GORA.

 2. Filip Vidulim.A di su drugi govnarikoji ne placaju onao sta tribaju. Di je govno Mars dijegovno prooali trener Ivo divić. Ogradili placko da in je cacin!.

  • Br1 ulica gdje je Ivo Divic,odmah srušit tendu jer se ne može proč opčinsko,Drugo ulica ,gdje je vice oršulic služi kao parking,maknit automobile,kao i kod Ksenije Granic,sto se tiče vicenca,obrisat reklame s trafostanice,i zbog korone razmaknit stolive metar i po….,itd itd,….lopovluka ko u prici

 3. Guba, naplatite im sve do lipe ili i nama oprostite za ležaljke .Pa oni to koriste više od 10 godina i ne plaćaju , koji ih tudumi kontroliraju ili zatvaraju oči da ne vide jer ih se plaše .Meni dali di ni galeb neće da sleti. Baš me zanima koliko kvadrata su jamili , svaki kvadrat 800 kuna , lipo bogami MAŠALA. Pusti komunalni redari ili već ko je za to zadužen zaradite plaču trebat će vam , bit će vam tanak proračun.

 4. Bolesnike koji Baškom Vodom vladaju desetljećima trebalo bi povjeriti nadležnim ustanovama koje skrbe za mentalno zdravlje građana. Načelnik je čovjek za žaljenje. On je mentalno bolestan i kao takvom iako mu se nedjela ne mogu oprostiti, ipak treba imati barem trunku razumijevanja. Najgori su u svoj priči oni oko njega ( i on sam sigurno je toga svjestan) najcrnji ljudski talog, špijuni, uhode, prevaranti, lažovi, kokošari, lijenčine, nepotisti, paraziti i svakojaki čmarski proizvodi. Usred takve faune upitno je da li Baška Voda uopće ima šanse opstati usprkos Načelniku koji je jedinstven po crnilu, i za kraj upitno je, je li Načelnik stvorio tu faunu ili ona njega. Po načelu onog intrigantnog pitanja tko je stariji, kokoš ili jaje. U našem slučaju sigurno da razmišljati.

 5. Zatražite na uvid karticu dugovanja Ive Divića ,velikog trenera nogometa i isplate na njegovo ime. Glavni Roščićev špijun.

 6. Vi koji sidite sa Ivom Divičem I šetate ljudsku gnjidu ,znajte da sve što pričate sa govnom Divičem sve prenosi Roščiću i njegovim agentima . Nemojte se čuditi odakle cure informacije .Nosio križ na procesiji a najveći lažljivac i špijun u Baškoj vodi.

 7. Neko plača neko neplača. Neko digne zidove na opcinskome, jq stavin stol viška odma mi ga redar diže. Amo Joško, redon!! Ruši

 8. Ivo Diviču , ne tribaš prititi po mistu. Svaki izlaz novca ima svoj trag bez obzira sto Roščić vodi misto. Svaki put kad si uša smeće lažljivo u kancelariju neko te upisa. Đubre cinka si i vlastitog brata . Sve papire cemo staviti da svi vide skojin govnom živimo u BV .

 9. Škovaca od čovika Ivo Divic ide po mistu i priti . Govno jedno Divicu, zakopaj se 300 metara u zemlju i opet bi se čuo tvoj smrad do Basta .

 10. Uzimate narodu njegovo. Toncek, Stanicici, Diviči….Roscicu Kazes nerazvrsane ceste. A ovaj Divic svu opcinsku ulicu ukra!! Njemu nista!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime