Istraživački tim portala Megamedia posljednjih je nekoliko tjedana prikupljao informacije o Odvjetničkom društvu Marinović i partneri u nekadašnjem suvlasništvu ustavne sutkinje i nekadašnje SDP-ove saborske zastupnice Ingrid Antičević Marinović i njezinog sina Dana Marinovića

ISTRAŽIVAČKI TIM PORTALA MEGAMEDIA

U posjedu smo više desetaka tisuća dokumenata koji svjedoče o čudnovatim odnosima pokojnog Marka Marinovića prema dijelu svojih klijenata, ali i prema svojoj supruzi Ingrid Antičević Marinović kao i njezinom sinu Danu Marinoviću. U narednom periodu objavit ćemo kako je Odvjetničko društvo Marinović i partneri dolazilo u vlasništvo brojnih nekretnina na području Zadarske županije i šire. Objavit ćemo i dokumente iz kojih je razvidno koliko su tijekom godina zaradili Marinovići na svojim klijentima od kojih su kupovali nekretnine, ali ćemo otkriti i modus operandi kako se do tih nekretnina dolazilo.

Izvršili smo uvid u povijest imovinskih kartica ustavne sutkinje Ingrid Antičević Marinović i usporedili ih sa podacima koje smo izvukli iz opširne dokumentacije. Pozabavili smo se i sa zamršenim odnosom između Dana Marinovića i njegovog očuha, pokojnog Marka Marinovića.

Razgovarali smo sa osobama koje su imale direktna saznanja o posljednjih 15 godina života Marka Marinovića koji je umro u siromaštvu i dugovima. Preslušali smo na desetke sati audio snimki, provjerili brojne navode o tome kako je Dan Marinović završio Pravni fakultet, kako je riješen problem jednog hotela u Diklu za cca. 750.000,00 €, kako je Marko Marinović ostao bez 50% udjela u Odvjetničkom društvu, koju je ulogu imala njegova kćer koja se navodi u brojnim kupoprodajnim ugovorima kao kupac, ali i prodavatelj itd. (NASTAVLJA SE…)

2 KOMENTARI

  1. Prvo: Nije Danu Marko ocuh, nego otac
    Drugo: Desetine tisuca, ili koliko ste pomenuli dokumenata vam je predala osoba u cijem su posjedu ti dokumenti nezakonito, takodjer je nezakonito ista osoba snimala tudje razgovore i takodjer je upitanju pokusaj ucjene jer je ta kcer koju ste spomenuli ona ista kcer koja je s tom osobom u parnici zbog bespravnog posjeda. Iz Vaseg je stiva osoba prepoznatljiva.
    Trece: Slobodno se javite ako ste zainteresirani cuti koji je pravi razlog zasto su Vam nezakonito steceni predmeti iz ureda jedne firme predati.

    Dubravka

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime