PISMO ČITATELJA Jeftini PR Kolinde Grabar Kitarović…

0

Krajnje degutantno i ponižavajuće za prosječnog hrvatskog građanina što sam i jesam, gledati ovih dana ushićenje hrvatskih medija koji u službi „Njonjoizacije“ te popularizacije Predsjednice Grabar Kitarović i anemičnog Andrea Plenkovića opisuju i na sva zvona promoviraju upis kćeri Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović kao nešto bitno i korisno za Republiku Hrvatsku i njezine građane, piše jedan naš čitatelj čije pismo u cijelosti objavljujemo u nastavku

Slažem se kćer ne treba nositi hipoteku majke i treba joj čestitati na ovom uspjehu, ali i upozoriti Predsjednicu da se ovime ne treba služiti kao jeftinim PR-om.

Ja bi ovo nazvao ZRINJEVAČKIM SINDROMOM. Znate zašto? Zato što samo „gamad sa Zrinjevca“ kako ih kolokvijalno u svojim istupima naziva admiral Domazet Lošo imaju mogućnost školovanja svoje djece na prestižnim sveučilištima u Sjedinjenim američkim državama. Podsjećanja radi ovakove prigode za studiranje dobivaju djeca poput Sanaderovih, Žužulovih, Granićevih, Kitarovićkinih i ostalih antihrvatskih, protukršćanskih i projugoslavenskih kadrova iz lepeze OZNA-ša Budimira Lončara.

Pohvale kćeri Predsjednice bi uputio i ja kao građanin RH i čitatelj kada bi djeca prosječnih hrvatskih građana imala te mogućnosti, ali te mogućnosti nemaju iz mnogo razloga od kojih nabrajam sljedeće pa vi sami prosudite je li ovo moje otvoreno pismo korektno ili ne:

  • Nemaju djeca hrvatskih zidara, tesara, rudara, varioca iz Uljanika, kumica s placa mogućnost upisati prestižna američka Sveučilišta, jedino što im je ostalo je slati svoju djecu u sadnice smilja, guljenje teških poslova po bauštelama Njemačke i konobarenje po birtijama Irske.
  • Pozdravio bih upis predsjedničine kćeri na Harvard , ali neću iz razloga što se informacija tempirala vezano za rejting predsjednice i pred same europske izbore
  • Priča da utjecaj, moć i novac nemaju veze s upisom na prestIžna sveučilišta u SAD-u nema temelje, pošto sam i osobno tijekom studiranja bio gost student prestižnog sveučilišta u SAD-u. Tamo se upisuju učenici s izvrsnim ocjenama, vrhunski sportaši, ali i djeca bogatih i moćnih koji mogu platiti skupe školarine, najčešće donirajući velike novčane iznose na račune Sveučilišta.
  • Prestižna sveučilišta u SAD su suočena s ne malim brojem tužbi vezanih za procedure upisa.

U konačnici, ne dvojim kako je Katarina Kitarović bistra, sposobna i kvalificirana upisati neko od vrhunskih američkih sveučilišta. Ta činjenica sama po sebi ne znači kako na odabir onih koji su je procjenjivali ni na koji način nije utjecala činjenica kako je kći prilično bogate predsjednice države iz Europske unije. Iz iskustva studiranja znam kako je Harvard privatno sveučilište, a elitna američka privatna sveučilišta donose odluke uz različite vidove filtriranja tih procjena kroz povjerenstva i upravne odbore.

U ovom pismu ne mogu se ne osvrnuti kako smo ovih dana smo također svjedoci neravnopravne promidžbe za EU izbore, gdje DEVETA GENERACIJA ORJUNAŠKIH POTOMAKA zauzima vodeća mjesta na listama u HDZ-u i europučanima. Podsjetio bih kao puki promatrač prijevare Hrvata u posljednjih dvadeset godina od smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, napaćeni hrvatski puk u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, tko su Resleri, Kitarevići, Sanaderi, Zovke i ini?

Prvi lociraju, identificiraju, uhićuju i transferiraju, drugi glume po Sjedinjenim američkim državama o trošku DIOKI-ja i poreznih obveznika RH, treći plešu na ledu i ugošćuju u Zagrebu deklarirane četnike poput Vučića, četvrti varaju Hrvate Bosne i Hercegovine već dva puna desetljeća s bajkama o trećem entitetu i ugroženim pravima Hrvata koje će popraviti izbor baš te zastupnice pod brojem 4.,u Euro parlament, koja se posljednjih dana smiješi na plakatima diljem Hercegovine.

Zato hrvatski narode pamet u glavu u nedjelju 26. svibnja 2019. godine, ne dajte da vas ponovno prevare briselske ćate i potrčke, dečki i cure sa Zrinjevca u skupim odijelima i pričama u koje nam prodaju već puna dva desetljeća.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime