Vedran Uranija, neuspješni zadarski sindikalac, sklon druženju s pripadnicima zadarskog kriminalnog miljea i nakupinama paralelnog pravosudnog-političkog sustava koji ne predstavlja legitimni autoritet, nakon nepravomoćne presude za prevaru odgovarat će sudski i za kazneno djelo nadripisarstva!

PU Zadarska izvijestila je jutros kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za nadripisarstvo. Tako ga se sumnjiči da se neovlašteno bavio pružanjem pravne pomoći, a za koju je tražio novčanu nagradu. Protiv 65-godišnjakinja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog nadripisarstva. Neslužbeno doznajemo da je riječ upravo o Vedranu Uraniji koji se godinama bavio nadripisarstvom za što je dobivao velike iznose novaca pokrivajući tako kockarske dugove.

Da je Vedran Uranija lažljivac i prevarant, pisali smo otvoreno i argumentirano više puta, a osim nadripisarstvom, bavio se i krivotvorenjem i to u suradnji sa jednim visokopozicioniranim državnim dužnosnikom. Očekujemo da će i za to nedjelo odgovarati. Cijeli svoj radni vijek Vedran Uranija je olako shvaćao posljedice svojih (ne)djela u maniri pudranja lica i bojanja kose u vinsko crvenu, no umirovljeničke dane će, očito, provoditi na sudu… (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime