Srpski mediji donose da je slavna svjetska manekenka, jedna od najbolje plaćenih modela svih vremena, za svog nedavnog posjeta Crnoj Gori “naručila” dvije djevojke s platnog spiska Mihajla M., optuženog za podvođenje starleta, pjevačica i voditeljica iz Srbije i BiH.

Navodno je poznata ljepotica uživala u lezbo akciji s Mihajlovim djevojkama koje je odabrala iz kataloga. – U pitanju je jedna od najplaćenijih menekenki svih vremena koja je prošle godine bila u Crnoj Gori. Manekenka je slaba na lijepe devojke. Mihajlo joj je poslao katalog da odabere dvije devojke, dok je treću dobila gratis. Odlučila se za jednu starletu iz Bosne, a s njom su krenule još dvije njene kolegice – objasnio je izvor koji je želio ostati anoniman. “Kurir” navodi da su među klijentima pored neimenovane slavne manekenke bili i poznati glumci. Navodno je jedan od njih holivudska zvijezda akcijskih filmova, a starleta u čijem je društvu uživao je Playboyeva “zečica” Božana Vujinović (na slici dolje).

– Ovaj glumac, zvijezda brojnih akcijskih filmova, tijekom svog boravka u Crnoj Gori došao je u kontakt s domaćim starletama. Navečer se družio s Božanom, koja je kasnije na Facebooku objavila njihovu zajedničku fotografiju, ali ju je nakon nedavnog uhićenja izbrisala – kazao je anonimni izvor za “Kurir”. Premda nitko ne otkriva imena spomenutih zvijezda, nagađa se da bi moglo biti riječ o Naomi i Stevenu Segalu. Slavna manekenka boravila je prošlog ljeta u Crnoj Gori, a Segal je prošle godine bio u Beogradu i Budvi. (Slobodna Dalmacija)