SDP Makarska: Laboratorij smo dobili, sad trebamo pedijatra, rendgenologa i – Dom zdravlja!

0

Predsjednik SDP – Gradska organizacija Makarska, Sretan Glavičičć, poslao je medijima priopćenje vezano uz konačno otvaranje medicinsko-biokemijskog laboratorija

Priopćenje objavljujemo u cijelosti:

“Izuzetno smo zadovoljni da su se višestruko dana obećanja o stavljanju u funkciju medicinsko-biokemijskog laboratorija u ispostavi Doma zdravlja u Makarskoj konačno i ostvarila. Odlična je to vijest za građane Makarske rivijere, a i za turiste koji nas posjećuju. Svima će nam ponovno postojanje funkcionalnog laboratorija u Makarskoj  uvelike olakšati život.

Za otvaranje laboratorija smo se snažno zalagali i u vrijeme kada smo, možda prekasno, shvatili da interesi županije i grada nisu usklađeni. Drago nam je da je pritisak građana te nas kao opozicije u konačnici utjecao na poboljšanje kvalitete života u našem gradu. Svakako je pozitivno što smo uspješno utjecali na to da se stvari pokrenu s „mrtve točke“, međutim ovo je tek početak. Naš posao ovdje ne staje. Nije vrijeme za tapšanje po ramenu i čestitke zato što je gradu vraćeno ono što je nekoć već imao. Vrijeme je da se aktivno pozabavimo problemima koji su ostali neriješeni. Vrijeme je da se Makarska vlast pozabavi pitanjem (nedostatka) pedijatra, rendgenologa, kao i najtežim problemom s kojim smo suočeni, a to je status samog Doma zdravlja.”.

Predsjednik SDP-a Makarska

Sretan Glavičić

1 KOMENTAR

  1. glavicic i njegovi su govna kao i ovi bebekovi ,prema tome sdp kad je bio na vlasti nista nije niti pokusao a zna se da ovi sad isto nece napravit nista ,,znaci glavicicu govnaru jebo te bilic cetnik pa se poklopi te usima gubo sdp=hdz..

  2. Sad bih molio da se pocne vadit krv najprije svim politicarima jer informacije pokazuju da ih vecina loce,pogotovo tajnik Hdz-a,pa nek se vidi s koliko promila vode grad.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime