Fetiš seks je obično fiksacija na nešto poput visokih potpetica, seksi rublja, vezivanja. Ne mora to biti ništa previše čudno,niti ekstremno samo malo drugačije i prihvatljivo za obje strane.

A zauzvrat fetiš seks u rutinu bi mogao unijeti elemente fantazije i začiniti ga na malo drugačiji način

Vezivanje

Mnogi su vjerojatno i probali blažu verziju ‘zaveži me- odveži me seksa’. Ovakve intime igre mogu raspiriti strast jer se jedan od partnera potpuno predaje drugom, a osjećaj ‘bespomoćnosti’ i potpunog prepuštanja može biti izvrstan afrodizijak. Kod vezivanja postoje dva osnovna tipa lagano i čvrsto. Ukoliko želite isprobati ovu vrstu intimnosti dogovorite se s partnerom što ćete koristiti za vezivanje i imajte na umu da jedno preuzima kontrolu i stoga ne zaboravite postaviti jasna pravila.

Igranje uloga

Igranje uloga odličan je primjer fetiš seksa u kojem možete iskušati razne fantazije. U ovakvoj vrsti seksa možete isprobati gotovo sve što vam padne na pamet, seks sa strancem, seks u kojem glumite prevaru, seks sa striptizetom. Možda će vam na početku biti neugodno ili smiješno, no uz malo atmosfere, prigušenog svjetla i malo ‘glumačko strastvenog’ žara mogli biste odigrati odličnu seksi ulogu.

Oblačenje u nekog drugog

Oblačenje ne mora biti samo rezervirano za preoblačenje u sobarice, tajnice ili seksi medicinske sestre. Uzbuđenje oblačenja je i u iskušavanju raznih materijala, različitog donjeg rublja, i potraga za nečim uzbudljivijim od samo savršenog grudnjaka. Halteri, korzeti, tange od neobičnih materijala. Imajte na umu da koliko god čipka i svila bila fina, fetiši se obično povezuju uz kožnate materijale, sjaj, najčešće lakirane plastike. Izbor je na vama… (dnevnik.hr)