Stanari Šilobadovićeve  ulice pozivaju Grad Makarsku, nadležne službe da reagiraju zbog nesavjesnih susjeda

Kažu da je desna strana ulice zakrčena nepropisno parkiranim vozilima zbog kojih se promet odvija otežano i pitanje je trenutka kada će se dogoditi prometna nezgoda.

– U dvorištu jednog susjeda rastu stabla smokve čiji plodovi padaju na ulicu u širini do tri metra, trule, privlače muhe i druge insekte, a konačno sve to skupa je ružno i vidjeti. Svatko mora voditi računa o neredu koji stvara, pa tako i taj naš susjed. Neka izvoli pokupiti smokve s ulice, a ne da čeka da to netko drugi obavi umjesto njega. Usput, u istoj ulici vilu s bazenom ima i Hloverka Novak Srzić koja osim što je gradska vijećnica, obnaša dužnost i direktorice Turističke zajednice grada Makarske. Mene zanima kako je moguće da ona ne vidi u kakvom je stanju ulica u koju stalno zalaze i turisti koji borave u njezinoj kući. Kako je nije sramota?, pita se jedna naša čitateljica.

12 KOMENTARI

  • Molim i ja vas da ne pišete komentar pod tuđim imenom jer ja Zdenko, čije ste ime naveli pod svoje sve šta imam za reć kažem navedenoj gospođi na licu mjesta jer ionako danonoćno promatra moju kucu iz neposredne blizine pa sigurno nemam potrebe da joj još i pišem.
   Lijep pozdrav susjedu “imenjače”

  • Molim i ja vas da ne pišete komentar pod tuđim imenom jer ja Zdenko, čije ste ime naveli pod svoje sve šta imam za reć kažem navedenoj na licu mjesta jer ionako danonoćno promatra moju kucu iz neposredne blizine, pa sigurno nemam potrebe da joj još i pišem.
   Lijep pozdrav susjedu “imenjače”

  • Molim i ja vas da ne pišete komentar pod tuđim imenom jer ja Zdenko, čije ste ime naveli pod svoje sve šta imam za reć kažem navedenoj gospođi na licu mjesta jer ionako danonoćno promatra moju kucu iz neposredne blizine, pa sigurno nemam potrebe da joj još i pišem.
   Lijep pozdrav susjedu “imenjače”

  • Molim i ja vas da ne pišete komentar pod tuđim imenom jer ja Zdenko, čije ste ime naveli pod svoje, sve šta imam za reć navedenoj gospođi kažem na licu mjesta jer ionako danonoćno promatra moju kuću iz neposredne blizine, pa sigurno nemam potrebe da joj još i pišem.
   Lijep pozdrav susjedu “imenjače”.

 1. Gospođi kojon smeta, daje se na znanje da je smokva zdrava za konzumaciju. I da je to Biblijsko stablo. Pa nek obere plodove prije nego popadaju. I onda odnese umirovljenicima u Dom, pošto ju ne voli.

 2. Ulica je jako prometna i veliki je problem sto jadni ljudi nemaju di parkirat i ostave auta uz cestu, nekome je dosadno i nema pametnijeg posla u zivotu pa se zamara glupostima. Veliki pozdrav didu komunjari!

 3. HMM,evo obrača vam se jedan od vlasnika smokava u pravu ste treba smokve obrati i pokupiti samo nemojte se ljutiti pa slikajte taj dio ulice kada danima stoje parkirana auta od gostiju koji nisu moji,kad danima stoje kante susjeda na isto tom mjestu i nemoguče je to uraditi možda bih trebao staviti klupu i čekati kad će se gospoda pomaknuti ili im skakati po autima i brati smokve ljubazno zamoliti da se ta parkirna auta tornjaju u gazdine dvore a ne da po ulici stoje.Usput rečeno trebala bi doći neka druga institucija pa da zaviri u katastarski dio ulice.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime