Vedran Uranija, neuspješni sindikalist blizak zadarskom kriminalnom podzemlju otišao je ovih dana korak dalje u kriminalnim metodama zastrašivanja svojih neistomišljenika

Obzirom na druženje s pripadnicima zadarske mafijaške hobotnice, Vedran Uranija nije zaboravio metode kojima se godinama ucjenjuju i zastrašuju svi oni koji s kriminalom ne žele imati posla.

Potičući na mržnju i nasilje, Vedran Uranija iskoristio je nekoliko ljudi koje je neuspješno branio u različitim radnim sporovima da zaprijete tužbama, prijavama novinarima koji kritički pišu o njegovom radu što je također već viđena metoda. U svim prosvjedima koje je Vedran Uranija organizirao, uvijek se prijetio tužbama, prijavama, pa čak i Međunarodnim sudom za ljudska prava misleći da će tako lakše doći do cilja.

Tako je svojedobno i sam sebi organizirao prosvjed ispred Narodnog lista obmanjujući naivne radnike kako je upravo on žrtva korumpiranog sustava kojem je nekoliko godina kasnije dobrovoljno pristupio usko surađujući sa zadarskim kriminalnim podzemljem.

S nevjerojatnom lakoćom, kao da je riječ o bojanju kose ili pudranju lica,  Vedran Uranija vrijeđa, prijeti i zastrašuje svoje neistomišljenike. Hoće li eventualne prijave i tužbe pečatirati lažnim pečatom nepostojeće sindikalne podružnice kao što je to svojedobno već činio, ostaje za vidjeti.

U medijima se mogla pročitati izjava Vedrana Uranija kako je „direktor Liburnije Edvin Šimunov spreman suočiti se s rješavanjem nagomilanih problema tako da je to ohrabrujuće“. Čudno je kako ne spominje svog sindikalnog šefa, notornog Stjepana Lisičaka kao pojačanje iz Zagreba. Međutim ni dalje nije jasno odakle će Liburnija ili Grad Zadar namaknuti novac za traženo povećanje, a ni sam Vedran Uranija koji je u početku tvrdio da se taj problem može riješiti preraspodjelama, nije ponudio odgovor na prethodno pitanje.

Za nadati se da Vedran Uranija nije prijetio, vrijeđao ili na neki način zastrašivao vodeće ljude u Liburniji ili Gradu Zadru, no slučaj ćemo svakako pomno pratiti. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime