Čitatelji iz Jasenica javljaju kako se radovi na novom dječjem vrtiću vrijednom čak 12 milijuna kuna odvijaju u punom jeku

Nedaleko od budućeg vrtića gradi se i nova kuća Luke Baričevića, inače sina načelnika Martina Baričevića. Može se reći da je građevinska operativa u Jasenicama solidno angažirana. Zanimljivo, Luka Baričević kojem su zbog suspektnih rabota njegovog oca propali određeni projekti u ugostiteljstvu ima novaca za novu kuću.

Prije samo nekoliko tjedana, njegova supruga je navodno morala dignuti kredit od 60 tisuća kuna kako bi Luka Baričević mogao vratiti novac lokalnim vatrogasnim zajednicama. Na račun istih je, naime, Luka Baričević završio privatni fakultet. Čini se da kredit od 60 tisuća kuna nije financijski uzdrmao obitelj Baričević jer kuća se gradi. Financijska konstrukcija zasigurno intrigira mnoge, a posebice Poreznu upravu čiji bi djelatnici trebali vidjeti odakle toliki novac mladom Baričeviću koji nije imao odakle vratiti novac vatrogascima pa se zbog njega morala zadužiti supruga.  

Buduća kuća Luke Baričevića

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime