Zbog Karlovićevog nemara, ŠC Višnjik trpi milijunske gubitke!

0

U jednom od intervjua jednom lokalnom listu Denis Karlović, direktor ŠC Višnjik je proljetos samouvjereno najavio kako će se ta gradska tvrtka financirati iz vlastitih prihoda.

Iako je općepoznato da je riječ o gubitašu koji na godišnjoj razini generira milijune kuna gubitka, Karlović je procijenio da će se njegovim dolaskom na Višnjik stvari stubokom izmijeniti. Međutim, čini se kako ni sam Karlović ne vjeruje u ono što govori već je namjerno plasirao informaciju putem medija želeći tako o sebi stvoriti sliku u javnosti kao spasitelju Višnjika.
Nekih mjesec dana prije sladunjavog intervjua, taj isti Denis Karlović napisao je i poslao Božidaru Kalmeti službenu bilješku u kojoj sam sebe demantira i kaže kako ŠC Višnjik zapravo ne može preživjeti bez donacija Grada Zadra!
I tako dok u intervjuu punom neistina Karlović tvrdi kako je ŠC Višnjik ostvario dobit u 2013. godini, prava istina je da ta gradska tvrtka grca u milijunskim dugovima i da Karlović bez novaca iz gradskog proračuna ne može niti isplaćivati plaće za pedesetak zaposlenih! Računajući na kontroverzni Ugovor o međusobnim pravima i obvezama između Grada Zadra i ŠC Višnjik iz 2008. godine, Karlović jasno pokazuje da je nemoćan i da je priča o samofinanciranju Višnjika zapravo bajka za naivce. Nažalost, iako svjestan financijske situacije, Karlović se svejedno drznuo „ispod stola“ ugovoriti radove bojanja vanjskih i unutarnjih zidova u vrijednosti od 437 tisuća kuna (350 tisuća kuna + PDV), a da o tome nije izvijestio svoje nadređene, dakle predsjednicu Skupštine ŠC Višnjik Grozdanu Perić, gradonačelnika Božidara Kalmetu i druge, a o čemu smo već pisali (http://www.mega-media.hr/skandal-na-visnjiku-direktor-karlovic-bez-suglasnosti-nadredenih-dogovorio-posao-u-vrijednosti-350-tisuca-kuna/). To je tek kap u moru neodgovornih financijskih odluka direktora Karlovića. Portal www.mega-media.hr u posjedu je dokumentacije iz koje je vidljivo da zbog Karlovićeva nemara ŠC Višnjik trpi milijunske gubitke o čemu ćemo također izvijestiti javnost ovih dana.  (NASTAVLJA SE…)