Nakon što smo ekskluzivno objavili priču o djelatnici Liburnije d.o.o. Zadar koja je otuđila 205.000,00 kn, Istraživački tim portala Megamedia otkrio je još jednu aferu u ovoj tvrtki

ISTRAŽIVAČKI TIM PORTALA MEGAMEDIA

Ovaj put su u središtu priče najmanje trojica vozača koji su proteklih godina vozili na relaciji Zračna luka (Zemunik) – Zadar. Na spomenutoj liniji koja spada u tzv. ugovornu vožnju povremeno bio angažiran još jedan vozač (podaci svih sudionika poznati redakciji, op.a.). Prema prvim informacijama kojima raspolažemo, vozači su dio novaca od prodaje karata zadržavali za sebe.

Nije poznato koliko su na taj način otuđili novaca, no šteta je, nesumnjivo velika. Navodno su dnevno na taj način za sebe zadržavali i do 1.000,00 €.

– Da, imate dobru informaciju. Došlo je do krađe novaca od strane vozača na relaciji Zračna luka – Zadar i o tome me je kao predstavnika sindikata jučer izvijestio direktor Edvin Šimunov. Dvojici vozača je dokazano da su novac od prodaje karata zadržavali za sebe i cijeli slučaj predan je našoj Pravnoj službi, kazao je za portal Megamedia, Marin Sikirić, sindikalist i član Nadzornog odbora Liburnije d.o.o.

Uputili smo i dopis Liburniji d.o.o., no do objave članka, nismo dobili odgovor. (NASTAVLJA SE…)

Ako ste propustili pročitati članke na temu krađe više od 200 tisuća kuna iz Liburnije, to možete učiniti na sljedećim linkovima:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime