Direktorica Turističke zajednice grada Makarske Hloverka Novak-Srzić iznijela je neistine u Izvješću o radu za 2019.godinu

Na stranici 27/38, Hloverka Novak Srzić obmanjuje javnost tvrdeći kako je Turistička zajednica u 2019.godini  „intenzivno radila na postojećim profilima na najznačajnijim društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Youtube… Redovito je tjedno objavljivano 14 i više postova na Facebooku, 12 i više postova na Instagramu, te 1 i više postova tjedno na Youtubeu“, tvrdi Hloverka Novak-Srzić. Naravno, to nije istina. Kada bi ta tvrdnja bila točna, to bi značilo da je u 2019.godini odnosno 52 tjedna samo na Youtube kanalu objavljeno najmanje 52 videa. Dakle, objavljeno je sveukupno  osam videa od kojih čak pet datira od 2014.godine kada Hloverka Novak Srzić nije ni bila u Makarskoj, a kamoli šefica Turističke zajednice. Ostala tri odnose se na 2015., 2017. i posljednji 2018. godine i to u siječnju! U 2019. godini kao ni ove 2020.godine, a zakoračili smo u travanj, nije objavljen ni jedan jedini video!

Postavlja se pitanje što rade ti ljudi koje Hloverka Novak-Srzić godišnje plaća 350 tisuća kuna, ako nisu sposobni objaviti jedan jedini video na Youtube kanalu. Nadalje, zašto sve to toliko košta kada službeni Youtube kanal Turističke zajednice Makarska ima svega 53 pretplatnika?!

Idemo dalje. U Izvješću o radu za 2018. godinu, Hloverka Novak-Srzić također govori kako se tjedno objavljuje najmanje jedan video na Youtube kanalu. U toj 2018. godini objavljen je, kao što smo rekli, jedan, jedini video i to 6.siječnja 2018. godine, ujedno i posljednji video do danas! U današnjem nastavku priče o radu i zaslugama Hloverke Novak-Srzić dotakliu smo se samo dijela online komunikaciju u koje, prema njezinim izvješćima, spada i Youtube kanal. U narednim nastavcima ćemo objaviti i detalje troškova izrade službene Internet stranice kao i aplikacije koji su jednako čudni kao i ova priča.

Hloverka Novak-Srzić krši zakone kada skriva informacije o troškovima od građana. Iznosi neistine koje nonšalantno potpisuje i pečatira. Politički postavljena na tu funkciju i s ambicijama da se možda već dogodine kandidira za gradonačelnicu Makarske, Hloverka Novak-Srzić zaboravlja da joj šefovi na koncu ne sjede ni u HDZ-u ni u Turističkom vijeću. Građani su ti koji će ocijeniti njezin rad i svojim glasom joj dati još četiri godine političkog života ili je potjerati u ropotarnicu političke povijesti. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime